Európa Liga

Egy Mourinho-tipp lehet az EL-finálé egyik legjobb ötlete 🟨🟥

  • varin

Nem kérünk mást Josétól, csak hogy maradjon José! Erre viszont meglepően jó oddson fogadhatunk.

Talán nem kockáztatunk nagyot, ha azt állítjuk, a csapatok mellett José Mourinho lehet a kamerák kereszttüzében a Sevilla-Roma EL-döntőben. Óriásit szólna, ha a Special One egy évvel a Konferencia Liga-siker után az Európa Ligában is a csúcsra érne, így alighanem a portugál mester nagyon szomjazza a sikert. Ha pedig José valamit nagyon akar, azt meg is szerzi.

4140625

Nincs éppen nyugodt szezonja a 60 éves zseninek a Serie A-ban, több összetűzése is volt már a játékvezetőkkel, amelynek rendszerint lap, illetve eltiltás lett a vége.

Mourinhónak a szezonban begyűjtött 3 piros lapjával több kiállítása van a Serie A-ban, mint a ligában bármelyik játékosnak.

"Még mindig hajlandó vagyok mindent beleadni, eszem ágában sincs visszavonulni. Az emberek azt hiszik, kezdek megöregedni, mert régóta benne vagyok a fociban, de szerintem ők csak azt látják, hogy őszül a hajam. Még sokáig itt leszek, ebben biztosak lehettek" - mondta büszkén Mourinho a finálét megelőző sajtótájékoztatón.

 

>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Szerencsére a különleges piacairól ismert 22bet megörvendeztetett minket és edzőt vagy cserejátékost lapoztathatunk. Az biztos, hogy a két csapat stílusa és a tét is előrevetíti azt, hogy megéri erre a piacra fogadni, ráadásul a 22bet furcsa módon a "szokásos" oddsaival rukkolt, noha José mestert és a sevillai habitust ismerve a 4.50-es és a 9.00-s szorzó zöldülésére is jó esély van.

{"headTitle":"Sevilla-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-05-31 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Edző vagy cserejátékos sárga lapot kap - Igen","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Edző vagy cserejátékos piros lapot kap - Igen","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[4140625] 2023-05-31 21:00:00 Sevilla - Romax;
22bet