Logibet

Megérkezett a Logibet legújabb tippmestere! - így kaphatod meg ingyen a tippjeit

  • Logibet

1100 tipp és 12% ROI eléggé beszédes statisztika! Bemutatjuk legújabb tippmesterünket!

Ahogyan arról korábban több ízben is írtunk, új tippmester debütál a Logibeten. Ez a mai napon meg is történik, hiszen nagy örömmel jelentjük be a Logibet legújabb masterét: david667-et. A tipster tippjeinek egy részéhez egy ideig ingyen is hozzáférhet bárki, amelyről a cikk második felében ejtünk szót. Külön érdekesség vele kapcsolatban, hogy Dávid nem csak bizonyítottan jó tippmester, de évek óta Logibet-előfizető is!

További statisztikákért kattints a képre!

A tippmester statisztikáit egy másik oldalról húztuk be, így lehetősége van a Logibeten a legmagasabb szinten kezdeni a tippelést. A lezárt tippjeit és minden egyéb számát már meg is lehet nézni a profiljánál, így mindenki láthatja, milyen stílusban tippel, milyen tippeket ad és mi várható tőle a jövőben. Az első néhány hétben a NORMÁL- és a PRO-csomag részeként bármelyik előfizető feliratkozhat rá, később viszont egyéni előfizetési csomagot kap, így a tippjeihez a saját csomagjának megvásárlása szüksége.

Hamarosan interjút is olvashattok Dáviddal, azonban a statisztikái önmagukért is beszélnek, úgy véljük, sikerült egy rendkívül erős tippmestert szerződtetnünk, aki könnyedén kitermeli az előfizetés árát.

A tippmester statisztikái
Sportág Tippszám Profit ROI
Labdarúgás 955 +360.51 7.33%
Forma-1 120 +237.17 48.50%
További statisztikákat a tippmester profilján találsz

 

Ahogyan azt korábban is jeleztük, Dávid nagyjából fele-fele arányban ad mérkőzés előtti és élő tippeket, így mindkét platformon érdemes őt követni. Az első hetekben azonban a tippmester élő szobáját ingyenessé tesszük, így azt bárki megtekintheti előfizetés nélkül!

Hogyan kaphatod meg az ingyenes tippeket?

 

Dávid szobáját a szokásos helyen, az élő tippadás részlegen belül találjátok, david667-élő-tippek néven.

 

 

Amennyiben nem elég az ingyenes tipp, Dávid mérkőzés előtti ötleteire is előfizethetsz a Logibeten bármelyik csomag megvásárlásával.

A jelenleg is előfizetéssel rendelkező felhasználók a bevezető időszakban feliratkozhatnak a tippmesterre, hiszen része lesz a NORMÁL- és a PRO-csomagnak.

 

Mikortól nem lesz ingyenes a tippmester és mi lesz az ára?

Mivel a tippmester egy külföldi platformról érkezik és most debütál a Logibeten, mindenképpen szerettünk volna esetében egy bevezető szakaszt, amikor mi, illetve az előfizetők is megismerkedhetnek vele, valamint ő is a Logibettel. A discordos ingyenes időszak várhatóan néhány hétig tart majd, ezt követően a Logibeten is kikerül a csomagokból, csak egyénileg lehet majd rá előfizetni. A végleges árát egyelőre nem határoztuk meg, de várhatóan a PRO-csomag ára alatt lesz.

Mi nagyon bízunk benne, hogy sikerült egy újabb remek tippmestert igazolnunk, és már az első perctől vaskos profithoz juttathat minket. Ne felejtsd el, habár Dávid élő tippjeihez ingyenesen hozzáférhetsz, a mérkőzés előtti tippekhez pedig elég csupán megvenni a Logibeten a NORMÁL- vagy a PRO-csomagot!