Serie A

Hatpontos BL-derbire fogadunk - tippek a Roma-Milanra

  • varin

Óriási téttel bír a Roma-Milan rangadó, ahol sajnos mégsem éri meg igazán lapozni.

Nem panaszkodhatunk nagyon a szombati olasz futballmenüre, de tény, hogy a Roma-Milan rangadó nem csak a hétvége első napjából, de az egész hétvégéből kimagaslik - bár a Loki-Vidi se piskóta! Mindkét csapat 56 ponttal áll és küzd a 4. helyért, így az örök városban győztes fél nagyot léphet a Bajnokok Ligája felé.

3919415

Mint azt a fogadóirodák szorzóiból is láthatjuk, az esélyek gyakorlatilag teljesen kiegyenlítettek, ez akár meglepő is lehet azt nézve, hogy mindkét csapat ugyanannyi egységet gyűjtött idén. Azonban a két csapat utolsó hat meccséből a Farkasok csak 2 pontra voltak jók, Rómában ráadásul tavaly és két éve is nyerni tudott Stefano Pioli csapata. Mindemellett José Mourinho dolga aligha lesz könnyű, csatárposzton egyelőre nagyon nagy kérdés, kit is küld harcba a portugál mester.

Az olasz lapok szerint Abraham nem teljesen egészséges, Wijnaldum szintén sérülésből lábadozik, Paulo Dybala pedig az Atalanta ellen egy szerelésnél kapott rúgást, bár elvileg a meccskeretben ott lehet. A 3-4-1-2-es felállásban így csak Pellegrini játéka biztos, a Special One-nak az El Shaarawy, Belotti, Abraham, Solbakken négyesből kell választania.

Furcsa módon a túloldalon is a pálya első harmada a kérdőjeles. Ibrahimovic hiánya itt már fel sem tűnik, viszont Giroud sem teljesen egészséges, helyette esetleg Rebic kezdhet, de a legfontosabb talán Rafa Leao játéka. Érdemes megvárni a biztos kezdőket, de azért ha Abraham is padozik, Giroud viszont tud játszani, akkor ez valóban a milánóiak felé billentheti a mérleg nyelvét.

Hiába készül a Milan a Bajnokok Ligájában, a Roma az Európa Ligában az elődöntőre, a top4 bizony prioritással bír mindkét oldalon, ott pedig ez a 3 pont kulcsfontosságú.

Szép futballra ne készüljünk, a tét nem kicsi, és joggal gondolhatunk lapokra, hiszen a két csapat utolsó 3 meccsén összesen 34 lap(!!!) volt, 3 pirossal fűszerezve. Ugyanakkor a meccset az a Daniele Orsato vezeti, aki idén szélsőségesen underes teljesítményt nyújt, átlaga Daniele Doveriénál is alacsonyabb,

5,5-es határon pedig idén 25 meccsből 23-szor is underezett és csak 2-szer vezetett 6 lapos mérkőzést.

Ez így nekünk semmiképpen sem pálya a lapokra, ilyen extrém előélettel és ilyen rossz bíróval tényleg bármi lehet. A szabálytalanságok száma viszont kevésbé függ Orsatótól, az átlag pedig itt is masszív volt, kerek 30-as az említett meccseken.

Kőkemény 90 percre számítunk, nem lesz itt barátkozás vagy kisasszonyfutball, így a legjobb ötlet, ha a szabálytalanságokra fogadunk.

{"headTitle":"Roma-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-04-29 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"27,5 szabálytalanság felett ","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Roma 13,5 szabálytalanság felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Roma -1.5 szabálytalanság + 27.5 szabálytalanság felett","odds":"4.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3919415] 2023-04-29 18:00:00 Roma - AC Milanx;