Felkészülés

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a magyar-észt meccsen

Végre újra pályán lesznek válogatottunk legjobbjai, lássuk hát, mi állhat majd a lefújást követően az eredményjelzőn.

4086212

Csütörtökön 19:30-tól Észtországot fogadja a Rossi-csapat, mégpedig abban a méltán híres Puskás Arénában, amelyben majd az Európa Liga-döntőt is rendezik. A találkozónak komoly favoritjai Szoboszlaiék, akiknek ez lesz a főpróba a - magyarok számára - jövő hétfőn rajtoló Európa-bajnoki selejtezősorozatra. 

Mint az korábban kiderült, négy újonc is helyet kapott a legfrissebb keretben, viszont Gulácsi Péter, Schäfer András, Callum Styles és Nagy Zsolt sérülés miatt nem készülhet a csapattal. A válogatott olasz mestere pedig azt emelte ki, hogy a kulcsszó továbbra is a "csapat": 

A magyar válogatott azért ért el eredményeket az elmúlt években, mert egy igazi csapat. Egy csapat vagyunk, nem pedig egy összeválogatott játékoskeret.

Ha minden alkalommal öt-hat helyen változtattunk volna a kereten, akkor sosem működött volna. Elveszítenénk az automatizmusokat, elveszítenénk a távolságokat, a játékosok nem ismernék eléggé egymást.” - mondta az 58 éves szakember.

Nos, reméljük a csapat a hosszú kihagyás után ismét hamar összeáll, hiszen már csak pár nap van a Bulgária elleni első 2023-as tétmeccsig. Erre jó lenne egy győzelemmel hangolni, az észtek ellen pedig erre meg is lesz minden esélyünk, ahogyan azt az alábbi táblázatból is láthatjuk.

››Játssz szerda 12 óráig és nyerj 2 jegyet a magyar-bolgárra!‹‹

A pontos végeredmények piacán az 1-0 áll az élen, amire kevesebb, mint 6-szoros pénzt kapunk, a 2-0 pedig kereken ennyit fizet. Az    tehát nem vár semmi extrémet, a legutóbbi összecsapásunk pedig meglepő módon pont 2-0-lal zárult.

Érdekesség, hogy 2018-ban a Nemzetek Ligája odavágón 3-3-at játszottunk, ennek az eredménynek a megismétlődése @101-szeres pénzt hozna!

A top öt végeredményből háromban sem kapunk gól, ami szintén fontos lenne az önbizalom megalapozása szempontjából. Azért ettől függetlenül benne lehet a pakliban a 8.20-szoros oddson kínált 2-1 és a 13-szoros megtérüléssel kecsegtető 3-1 is. Az over/under line szinte egálra lett belőve, tehát a magyar sikerrel párosulva elég sokfajta forgatókönyv benne lehet a pakliban.

{"headTitle":"Magyarország-Észtország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-03-23 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-0","odds":"5.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"2-0","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"2-1","odds":"8.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"3-0","odds":"9.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"3-1","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"}]}

Próbáld ki az    Te is! 

 

 • ✅Lépj fel az Ivibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 
   
 • ✅Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak. 
   
 • ✅Válogass a napi több mint 1000 sportesemény közül 
   
 • ✅Magyar nyelvű felület, gyors betöltés 
   
 • ✅Új játékosoknak akár 52.000 HUF üdvözlő bónusz*

[4086212] 2023-03-23 19:30:00 Magyarország - Észtországx;