Európa Liga

Az oddsok alapján már most átadhatjuk az Európa Liga-serleget

Nyolc csapat maradt talpon a második legrangosabb UEFA-sorozatban, viszont csak egy komoly favorit van a bukik szerint.

20230320114303

Az már korábban eldőlt, hogy a 2022/23-as Európa Liga-szezonban nem lesz címvédése, hiszen a tavalyi győztes Eintracht Frankfurt a BL-főtáblán a nyolcaddöntőig menetelt. Arra viszont van még esély, hogy olyan érjen fel a csúcsra, aki még korábban soha, hiszen az Arsenalt kiejtő Sporting, az Union Saint-Gilloise és a Roma sem nyert még EL-t, vagy korábbi nevén UEFA Kupát.

A legjobb nyolc között a Sevilla rendelkezik a legnagyobb rutinnal ebben a sorozatban, hiszen a spanyol csapat már hat alkalommal hódította el a trófeát, legutóbb 2020-ban volt erre példa.

Az idényüket megmenthetné a hetedik végső siker, ezt pedig új edzővel érhetik el, hiszen hétfőn Jorge Sampaoli lapátra került. A helyzet viszont nem egyszerű, ugyanis a sors a 2018-as győztes Man Unitedet hozta, az elődöntőben pedig a Juventus-Sporting továbbjutója jöhet(ne) adott esetben. 

{"headTitle":"UEFA Európa Liga 2022/23","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-05-31 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"AS Roma bejut az elődöntőbe - nem","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Manchester United bejut az elődöntőbe - nem","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"}]}

>>>💰Itt a legnagyobb sportfogadás bónusz magyar játékosoknak💰 <<<


A Bajnokok Ligájához hasonlóan ebben a kiírásban is egy favorit és egy underdog ág alakult, utóbbiban pedig a Roma lehet a legnagyobb esélyes. Mourinho csapata ismerős ellenféllel találkozik, hiszen tavaly a Konferencia Liga-döntőjében mérte össze tudását a Feyenoorddal, amelyet akkor 1-0-ra vert. Ha az olaszok továbbmennek, akkor a Fradi-verő Leverkusen, vagy a legnagyobb meglepetést szolgáltató Union Saint-Gilloise együttesével találkoznak az elődöntőben.

Tudtad? Ha a Man United botlana a negyeddöntőben és nem sikerülne továbbjutnia, akkor 4.75-szörös pénzt nyerhetnénk!

Az odds erre magasnak tűnik, de ne felejtsük, hogy a Ten Hag-csapat a top favorit a torna megnyerésére, ez az   -nél 2.37-szeres szorzót ad. Amint az alábbi táblázat is mutatja, a többi együttes ehhez képest a fasorban sincs, a második helyen nagyjából holtversenyben áll a két gigász, a Juventus és Roma, velük bő 6-szoros megtérülésre számíthatunk. A sorsolás egyértelmű nyertese amúgy a Roma volt - a BL-ben ugyebár a Napoli van hasonló helyzetben - amelynek mint említettük, kis túlzással kikövezett útja van a döntőig.
 

Szerinted ki nyeri az Európa Ligát?
 

{"headTitle":"UEFA Európa Liga győztes 2022/23","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-05-31 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Juventus ","odds":"6.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"AS Roma","odds":"6.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Bayer Leverkusen","odds":"8.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Sevilla","odds":"10.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Sporting CP","odds":"10.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Feyenoord Rotterdam","odds":"13.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Union Saint-Gilloise","odds":"22.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"}]}