Logibet

Februárban vadiúj név lett a legjobb! - havi összegző

  • Logibet

Mischu72 feltűnése örömteli újdonság a Logibeten, érdemes ezekre a statisztikákra odafigyelni.

2023-tól új havi rovatot kezdünk a Hathármon, méghozzá a havi Logibet-összegzőt - az első havi értékelést itt megtalálod. Ebben visszatekintünk az előző hónap legjobb teljesítményére és megnézzük, kik gyengélkedtek testvéroldalunkon, illetve alkalomszerűen következő etapra is ajánlunk 1-2 tippmestert, aki esetleg stabilan jó formában van vagy valamiért érdemes rá odafigyelni. Minden hónapban megválasztjuk továbbá az időszak sztárját és betlizőjét. Utóbbit, illetve a gyengélkedő tippmesterek kiemelését azért tartjuk fontosnak, mert hiába van sok remek tippmester a Logibeten, rossz időszakok és veszteséget generáló tipsterek itt is előfordulhatnak.

Márpedig ha őszinték akarunk lenni, akkor elmondhatjuk, a februári hónap gyengén sikerült a tippmestereknek összességében. Nem szokhattunk ahhoz hozzá, hogy a seniorok és masterek teljesítménye együttesen nem mutat pozitív szaldót, de februárban ez így volt. Többen is nulla körül teljesítettek, így a dicsőséglistán kevés tipstert tudunk kiemelni.

Pluszolt viszont a Logibeten és Discordon is buszkec, aki márciustól önálló csomagban osztja meg a tippjeit. A csomagjában már csak 3 szabad hely van, így nem árt sietni!

A masterek közül knorbika teljesítményét érdemes kiemelni, aki ugyan nem dolgozik magas tippszámmal, de zsinórban kilencedik profitábilis hónapját hozta le. 10 tippjéből 9 zöldült, a +19.16 egység pedig közel 64%-os ROI-t eredményezett.

A hónap tippmestere címet viszont nem ő, hanem egy olyan junior hozta el, akire a discordos közösség már fel is figyelt. Mischu72, az előző hónapban kiemelt KD-hoz hasonlóan elsősorban asztaliteniszből remekel, ez a széria pedig februárra is kitartott. Mindenképpen érdemes lesz rá figyelni, hiszen az elmúlt 6 hónapos statisztikája parádés, ráadásul nagyon mélyről küzdötte fel magát a remek teljesítményének köszönhetően. Márpedig a pinyótippek egész évben jönnek, szóval bármikor érdemes bizalmat szavazni a tipsternek.

Mischu72 elmúlt 6 hónapos teljesítménye
Tippszám Profit ROI Találati arány
172 +258.19 17.93% 76.74%

 

A logibetes Arany Málnát ezúttal két rutinos tippmesterünknek, Griezmannak és Karlssonnak nyújtjuk át. Előbbi tippmester visszatérése óta az első(!) mínuszos hónapját produkálta, utóbbi tipsterünk pedig mindössze minden harmadik tippjével tudott profitot elérni. Öröm azonban az ürömben, hogy mindketten remekül kezdték a márciust, így bízunk benne, hogy a következő összegzőben már a legjobbak között lesznek.

 

 

 

Korábbi összefoglalóink:

 

Meglepő, ki lett január legjobbja - 2023. január