Logibet

Megérkezett az első egyéni előfizetés! - erre figyelj, ha továbbra is követni akarod

  • Logibet

Kimagasló teljesítmény fűződik a tippmester nevéhez az elmúlt évben, így külön lehetőséget kap.

Mint arról korábban is írtunk, a Logibeten bevezetünk néhány tippmester esetében kizárólag egyéni feliratkozási lehetőséget. Erre most sort is kerítünk, illetve röviden meg is indokoljuk, milyen esett a választásunk a közel két éve kiemelkedő eredményességgel bíró buszkecre.

 

A tippmesterre egyidejűleg maximum 60 előfizetőt engedünk, ezzel biztosítva a kitartóbb oddsokat az előfizetők számára.

 

Miért buszkec?

  • Olyan tippmestert akartunk választani, aki egymaga is elbír egy előfizetést. Ez azt jelenti, hogy az előfizetők nem 8-10 tippért fizetnek, hanem az elmúlt év átlaga alapján 30-40 körül várható a tippszám, Discorddal együtt pedig még több.
     
  • Kiemelkedő eredményességű tippmesterről van szó, aki megérdemli a magasabb díjazást az egyéni előfizetések után.
     
  • Jelenleg több, mint 140 feliratkozója van buszkecnek, aminek köszönhetően a tippek szorzói gyorsabban szétesnek. Az egyéni előfizetés bevezetésével és annak limitálásával kevesebb feliratkozó lesz, az oddsok pedig tovább kitartanak.
     
  • A Discordon önálló szobában osztja meg élő tippjeit, amely szintén az előfizetés részévé válik, az eredményessége itt is kiváló.
     
  • Buszkec jellemzően nem ad SuperTipster-tippeket, így az ST statisztikáit, illetve a PRO-előfizetés értékét nem csökkenti.
     
  • Az eredményesség mellett mindig is kiemelten fontos nálunk az, hogy tudjuk együtt dolgozni egy tippmesterrel. Buszkec személyében egy, az előfizetőkkel kommunikáló, segítőkész tippmestert ismerhettünk meg.

 

buszkec eredményei a Logibeten
  Tippszám Profit ROI Találati arány
Elmúlt 1 év 433 +332.60 12.99% 64.67%
Összesített 1418 +671.99 7.01% 64.81%

 

Ezek tehát azok a tényezők, amiért buszkec kapta meg először a lehetőséget az egyéni előfizetésre.

Ennek szellemében 2023. március 1-jétől kizárólag a buszkec-csomagot megvásárló felhasználók kaphatják meg a tippmester tippjeit a Logibeten, illetve a Discordon.

A tippmester ára az alábbiak szerint alakul: 1 hónapra 24.99€, de 6 hónapos előfizetés esetén csak 20.83€ a tippmester ára havonta.

A buszkec-csomag ára március 1-jétől
1 hónap 3 hónap* 6 hónap*
24.99€ 23.33€ 20.83€
*: 1 hónapos árra vetítve

 

Próbáld ki ingyen buszkecet!

A maradék két hétben buszkec tippjei természetesen elérhetőek lesznek a NORMÁL- és a PRO-csomagban is, mindemellett február hónap maradék részére kinyitjuk buszkec Discord-szobáját, tippjeit ott bárki ingyenesen megtekintheti. Ezáltal képet kaphat arról, mire is számíthat a tippmestertől a Discordon.

Hogyan tudok majd előfizetni buszkecre?

Mint írtuk, március 1-jéig minden NORMÁL- és PRO-előfizető tagja marad a Discord-szervernek és megkapja buszkec logibetes tippjeit is. Utána a buszkec-csomag megvásárlásával lesz jogosult valaki a tippmester tippjeire, így március 1-jétől az előfizetői felület Egyedi ajánlatok részén lesz megtalálható a csomag.

Mindemellett az előfizetőszám maximalizálásával szeretnénk javítani a tippmester követhetőségén, hiszen kevesebb, mint feleannyi feliratkozója lesz, mint korábban.

 

Buszkec csomagja március 1-jétől megvásárolható!