NFL

Egyszer már brutálisat kaszáltunk a Super Bowlon, megpróbáljuk ismét

Soha nem kapott még újonc játékos MVP-címet a Super Bowlon. Itt az ideje!

Emlékeztek még a 2019-es nagydöntőre? Bár azon a Super Bowlon mindösszesen 16 pont került fel a táblára, de számunkra örökké emlékezetes marad, miután 41-szeres kasszát fogtunk Julian Edelman MVP-címével. Azóta hagyománnyá vált oldalunkon, hogy előrukkolunk egy váratlan névvel. 

A választásunk ezúttal egy újonc futóra esett, aki még Edelmannál is több pénzt hozhatna a konyhára. 

Mondjuk ehhez történelmi hőstettre lesz szükség Isiah Pacheco-tól, hiszen rookie soha nem volt Super Bowlon MVP, ráadásul futójátékos legutóbb 1998-ban vitte el ezt a címet. 

Természetesen a két irányító, Patrick Mahomes és Jalen Hurts a két legnagyobb favorit, majd jönnek az elkapók, illetve Haason Reddick és Chris Jones személyében két sztárvédő. Az 50.5-ös over/under line miatt azonban mi ezen a döntőn nem gondolkoznánk védő MVP-címben. 

Azért esett a Chiefs futójára a választásunk, mert az Eagles védelmének legnagyobb gyengesége a futás elleni védekezés. Ugyan a Philly mutatott ebben fejlődést a szezon előrehaladtával, de azért vannak olyan pontok, ahol Pacheco-val hatékonyan támadhatnak. A fiatal futó harciassága kifizetődő lehet, rengeteg kontakt utáni yardot jegyez, míg az Eagles védői hajlamosak a hibázásra. 

Nyilván az MVP-címhez extra kell, de Pacheco-ban megvan a potenciál. 

{"headTitle":"Super Bowl LVII - MVP","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-13 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Isiah Pacheco","odds":"61.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Isiah Pacheco","odds":"51.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Isiah Pacheco","odds":"41.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

REGISZTRÁLOK