NFL

2+1 játékos-speckó tipp az Eagles - Chiefs Super Bowlra

Két rizikósabb és egy viszonylag biztos tippet néztünk ki a nagydöntőre.

Azt már tudjuk, hogy mennyit fizet, ha Rihanna mellbimbót vagy popót villant a Super Bowl halftime showjában, a napokban azt is megosztottuk veletek, hogy Drake milyen tippekre pakolt fel összesen 1 millió dollárt, illetve azt is olvashattátok, hogy szerintünk ki lesz a nagydöntő MVP-je, ami 61-szeres kasszával kecsegtet. Egyre inkább közeledünk a kezdés felé, így komolyabb vizekre evezve hozunk 2+1 játékos-speckó tippet.


 

1. C.J. Gardner-Johnson 0.5 interception felett @ 9.25    


Kezdjük a sort rögtön egy elég bátor tippel, amelynek főszereplője C.J. Gardner-Johnson, az Eagles safetyje. A 25 éves játékos a szezonban hat labdaszerzésnél tart, amivel csapata legjobbja és akár Mahomes egyik labdája is a kezében landolhat. A Philly pass rush elit szintet képvisel a ligában és a cornerek is nagyon erősek, így a Chiefs bokasérüléssel küszködő irányítója nehéz este elé néz. Nem csak komoly nyomás lesz rajta, de túl sok minőségi célpontja sincs, szóval érdemes lehet megrizikózni, hogy Gardner-Johnson szerez legalább egy interceptiont. 

 

2. Haason Reddick 0.5 sack felett @ 1.65    


Az utolsó előtti tippel átnézünk egy kicsit a védők oldalára. Haason Reddick az Eagles szélsőfalembere nagyon komoly szezont fut passzsiettetésben, ugyanis az alapszakaszt holtversenyben a második legtöbb sackkel (18 db) zárta, a playoffban pedig még egy szintet emelt a játéka színvonalán és a három elért sackje mellett a passz snapjei 31,5%-ban gyakorolt nyomást az ellenfelek irányítóira, ami egészen komoly adat. A Chiefs támadófala bár sokat fejlődött az utóbbi években, Andrew Wylie személyében a jobb szélen még mindig van egy óriási gyenge pontja, aki már kilenc sacket engedett a szezonban, több mint dupla annyit, mint a Chiefs következő legkevésbé hatékony passz blokkoló játékosa. A bombaformában lévő Reddick pont vele szemben áll fel, így lényegében minden passzjátékban potenciális veszélyt jelent majd a bokasérülése miatt jelenleg kevésbé mobilis Patrick Mahomesra. Úgy véljük, hogy Reddick a meccs során legalább egyszer földre is fogja vinni a Chiefs irányítóját.

Ez a Super Bowl legjobb ajánlata?!
Az Unibeten minden új játékos a 100%-os kezdőbónusz mellett 20-as szorzón (!) fogadhat az Eagles - Chiefs döntő győztesére. Részletekért kattints ide!

 

+1. Isiah Pacheco 3 vagy több elkapás @ 2.75    


Nem maradhat ki a sorból Isiah Pacheco sem, akinek megszavaztuk az MVP-címet. A Chiefs újonc futója nem csak a földi attakoknál lehet bevetésen, hanem a rövid passzoknál is. Mivel Patrick Mahomes várhatóan komoly nyomás alatt játszik majd, így fontos lehet, hogy minél előbb célpontokat találjon. Ugyan papíron inkább Jerick McKinnon kezeit keresheti az irányító, de a Bengals ellen nagyon jó volt Mahomes és Pacheco között a kémia, hiszen öt alkalommal is összejött a játék kettejük között. Ezúttal már háromnál is elég szép pénz ütheti a markunkat. 

{"headTitle":"Super Bowl LVII","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-13 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"C.J. Gardner-Johnson 0.5 interception felett","odds":"9.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Haasn Reddick 0.5 sack felett","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Isiah Pacheco 3 vagy több elkapás","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365