Férfi kézi BL

Dán világbajnokok ellen folytatja a Veszprém - ezt várjuk mi

A dán GOG ellen folytatja a Bajnokok Ligáját a Veszprém. A játékos gólok piacáról néztük ki egy-két erős tippet.

Nem sok ideje maradt a topjátékosoknak a pihenőre a januári világbajnokság után, hiszen február második hetében már ismét Bajnokok Ligája fordulót rendeznek. Szerdán a Telekom Veszprém a világbajnokokkal felálló dán GOG csapatát fogadja majd a Veszprém Arénában, a fogadóirodák szerint pedig a magyar együttes többgólos győzelem elé nézhet.

A két csapat október eleji találkozója kifejezetten izgalmasan alakult, hiszen hat másodperccel a vége előtt még döntetlen volt az állás, ám Petar Nenadics távoli bombája végül győzelmet ért a Veszprémnek.

A dán GOG egy remek csapat, jelenleg az Aalborg mögött a második a dán ligában, de éppen négy napja került ebbe a pozícióba, mikor kikapott 4 góllal az Aalborg otthonában. A GOG keretében főleg dán játékosokat találunk, kiegészülve néhány légióssal, mint a svéd válogatott Tollbring vagy a szlovén válogatott Cehte. A csapat legnagyobb sztárja a vb álomcsapatába is bekerülő Simon Pytlick, aki hihetetlen módon termeli a gólokat, a hétvégi meccsen a vb-fáradtságból mit sem mutatva 10 góllal terhelte meg a rivális hálóját.  Mellette Lukas Jörgensen volt még tagja a világbajnokságot nyerő dán válogatottnak.

A Veszprém kerete is nagyon foghíjas volt januárban, hiszen a csapat nagy része a nemzeti csapatainál volt a vb-n. Ez lehet Momir Ilics egyik nagy problémája, hiszen rögtön egy topcsapat ellen kell összeráznia a társaságot és mivel még edzőmeccsen sem tudott játszani a csapat, akad némi hátránya a hétvégén már toprangadót vívó GOG-val szemben.

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák kínálatában 1.20 körül mérik a Veszprém győzelmét, ami a hazai pálya és az általános erőviszonyok okán indokolt is lehetne, ugyanakkor egy újrakezdős meccsben rengeteg a kérdőjel. Mivel a GOG már játszott egy tétmeccset a vb óta, így talán picit ezen a téren előrébb járhat a Veszprémnél, így egy pluszos hendikep - akár eltolva - a játszhatónak tűnik a dánokra.

Izgalmas piacok találunk a játékos gólok számánál is. A veszprémi oldalról Nenadics, Lauge és Nilsson kapott külön határt a bukiktól, míg a GOG-ból a már fentebb is megnevezett Simon Pytlickre is tudunk fogadni.

Kézilabda korai kifizetés ajánlat a bet365-ön
Ha mérkőzés előtti fogadást a Győztes (Nincs fogadás döntetlenre) vagy a Győztes - 3 esélyes piacon teszed meg és a megfogadott csapatod 6 gólos vezetésre tesz szert, akkor a bet365kifizeti a fogadásod függetlenül attól, hogy a másik csapat döntetlenre menti vagy megfordítja-e a mérkőzést.

A veszprémi játékosok közül Lauge +/-6,5 gólos határánál álltunk meg egy picit. Kétségtelen, hogy Lauge egy világklasszis játékos, aki a vb-döntő második félidejében egy 10/11-es mutatóval a meccs talán legjobbja tudott lenni, és aki ismeri őt, az tudja, hogy bármikor benne van a játékában, hogy szerez 8-10 gólt egy meccsen.

Ugyanakkor a Veszprémben azért szépen eloszlanak a gólok a játékosok között, Lauge pedig alighanem kapott egy kis pihenőt a vb után, így benne van a pakliban, hogy még 1-2 meccs kell neki, hogy újra elkapja a fonalat. Ne feledjük, hogy a vb előtt Lauge sérült volt, nem is nagyon játszott a dánoknál, a szövkap nagy húzása volt viszont, hogy betette őt kulcsszerepbe a döntőre. A BL-ben 5.6 gól/meccses átlaga van, a dánok pedig jól ismerik őt, így ezen a találkozón Laugét mi ezen a határon megpróbáljuk kontrázni.

Ugyanezen okfejtésből fakad azon tippünk is, hogy Pytlick több gólt szerez válogatottbeli csapattársánál, erre pedig kereken kettes oddsot fizet a bet365. Pytlick azért nagyobb szerepet kénytelen magára venni a góllövés terén a GOG-ban, mint Lauge a Veszprémben, a BL góllövőlistáján a hatodik helyen áll, de aktuális formája egészen pazar, hiszen az Aalborgnak egy tízest dobott. Ez a párharc a kinti meccsen 6-4 arányban Pytlick javára dőlt el.

{"headTitle":"Veszprém - GOG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-08 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"GOG +7 ","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ramus Lauge góljai 6.5 alatt ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Játékos párosítás - Rasmus Lauge - Simon Pytlick - Pytlick -0.5 ","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

🍀 5 ok, amiért érdemes a bet365-öt választanod!🍀

  • ✅ Az egyik legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon

  • ✅ Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol 

  • ✅ Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak

  • ✅ A fogadóirodák közül a legjobb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszer

  • ✅ A legnépszerűbb fogadóiroda a játékosok körében 


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT