FA Kupa

Bevált recepten ne változtass - tipp Ryan Reynoldsék FA Kupa-visszavágójára

  • Tomihmv

A filmsztár csapatának idegenben kellene kiharcolnia a továbbjutást az FA Kupában. Folytatódik a walesi csoda?

Hét közben sort kerítenek az FA Kupa negyedik fordulójának újrajátszásaira, melyek közül elsőként a Sheffield United és a Wrexham összecsapásával foglalkozunk. A felek második meccsének a sheffieldiek az esélyesei, akikre átlagosan 1.48-szoros szorzón lehet fogadni háromesélyben.

4113172

Csapathírek

A felek másfél hete találkoztak fordított felállásban Walesben, ahol 3-3-as döntetlent értek el. A vezetést a másodosztályú sheffieldiek szerezték meg egy szögletet követően, még az első félidőben. A második játékrészben, viszont feltámadt az ötödosztályú csapat és egy bedobást, majd egy sarokrúgást követően sikerült fordítania. A United ugyanakkor egyenlített, viszont utána megfogyatkozott, amit ki is használt a kiscsapat, hiszen a 86. percben ismét a maga javára fordította a találkozót. Már szépen lassan mindenki elkönyvelte a Wrexham győzelmét és továbbjutását, amikor a Sheffield a 95. minutumban egy szögletet követően egyenlített. Remek mérkőzést vívtak tehát a felek, s reméljük, hogy a visszavágó is hasonló lesz!

betfair

Azóta egyébként mind a két csapat egy-egy bajnokin van túl, a Sheffield a Rotherhamben hozott össze egy gól nélküli remit (így továbbra is az egyenes feljutást érő második helyen áll a Championshipben, s 10 pontot ver az üldözőire), míg a Wrexham az Altrincham otthonában győzött 2-1-re, s ugyan visszacsúszott a második helyre a National League-ben, azonban a három ponttal vezető Notts County kettővel több mérkőzést vívott meg.

Hiányzók terén viszont azért van változás a másfél héttel ezelőtti összecsapáshoz képest, a Unitednél ugyan Fleck, Stevens és Baldock továbbra is maródi, viszont O'Connell, Brewster és Norrington-Davies is felkerült a listára, ugyanakkor Clark visszatért. A walesieknél az odavágót is kihagyó Davies maradhat ki a második találkozóról.


   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

REGISZTRÁLOK 

Mire érdemes fogadni?

Ezen a mérkőzésen, ahogy lényegében az odavágón is, csak és kizárólag a Sheffieldnek lesz veszítenivalója. Ryan Reynoldsék ötödosztályú együttese a keddi mérkőzésen is az esélytelenek nyugalmával léphet pályára, s ahogy a szintén másodosztályú Coventry otthonában, úgy minden bizonnyal a Bramall Lane-en is megpróbál továbbjutni. Pláne úgy, hogy a következő körben a párharc győztese a Tottenham együttesét fogadja, ami nem kis motiváció a walesieknek.

Így pedig szerintünk ismét egy remek, akár nyíltsisakos találkozóra van kilátás (aligha várható, hogy lényegében egy már Premier League-es csapat hazai pályán beállna bekkelni egy nála jóval alacsonyabban jegyzett együttes ellen, amely biztos, hogy próbálkozik majd, mint ahogyan az odavágón is tette), ezért pedig nem változtatunk a bevált receptünk, vagyis a visszavágón is arra fogadunk, hogy mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 találat születik a találkozón.

{"headTitle":"Sheffield United - Wrexham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2,5 gól a mérkőzésen","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}
[4113172] 2023-02-07 20:45:00 Sheffield United - Wrexhamx;