Német Kupa

Mire megy a kupában a megalázott Freiburg?

  • gb1

Sallaiék csúnya pofonba szaladtak a Dortmund elleni bajnokin, a Sandhausen ellen viszont nem fér bele még egy baki.

Már csak négy hely kiadó a DFB Pokal negyeddöntőjében, ezekért folyik majd a küzdelem kedden és szerdán. A sort a Sandhausen-Freiburg nyitja, amelyet 18 órakor kezdenek majd a Hardtwaldstadionban és amelyen újfent szóhoz juthat légiósunk, Sallai Roland is. A vendégek továbbjutását 1.25 körül pakolhatjuk, köszönhetően annak, hogy szó szerint osztálykülönbség van a felek között. 

4053736

Csapathírek

Az osztálykülönbséget a keretek piaci összértéke is jól szemlélteti, hiszen míg a Sandhausent 16 millió euróra tartja a Transfermarkt, a vendégeknél ez a szám nagyjából a tízszerese. A hangulat amúgy egyik félnél sem túl emelkedett hiszen mindkét együttes négy góllal kapott ki a hétvégén. A Freiburg a Dortmund otthonában kapitulált, nagyban köszönhetően annak, hogy fiatal francia tehetségét, Kiliann Sildilliát a meccs korai szakaszában kiállították. Sallaiék jól tartották magukat, még az egyenlítést is összehozták, de második félidőben már nem tudtak lépést tartani a szárnyaló Darazsakkal. A téli szünet óta így már nyolc értékes pontot hullajtott a csapat,

az is aggasztó lehet, hogy az utóbbi három idegenbeli bajnokit elveszítette a Freiburg, ezalatt pedig 14 gólt kapott!

Amint említettük, a Sandhausennél sem minden fenékig tejfel, hétvégén az éllovas Darmstadt vágott neki egy négyest saját közönsége előtt. Az eddig lejátszott 19 bajnokiból eddig csak ötször tudott nyerni és csak jobb gólarányának köszönhetően tartózkodik a kieső helyek fölött. A kupa első körében amúgy az amatőr Schwarz-Weiss Rehdent verte 4-0-ra, majd 2-2-es állás után büntetőpárbajban ütötte ki a Karlsruhét. A Pokalban hat éve is eljutott a csapat a nyolcaddöntőbe, akkor a Schalke (4-1) jelentette a végállomást.

[4053736] 2023-02-07 18:00:00 Sandhausen - Freiburgx

Mire érdemes fogadni?

A Freiburg útja elég rögös volt, hiszen a megtáltosodott Kaiserslauternt és a St. Paulit is csak hosszabbításban tudta legyűrni. Tény, hogy ezeknél könnyebb ellenfél következik kedden, de a kupában, mint tudjuk, bármi megtörténhet. Főleg, hogy Sallaiék az utóbbi hat bajnoki egyikén sem úszták meg kapott gól nélkül.

A másodosztályú csapat elég gyenge periódusban van, az elmúlt 4/3 meccsét elveszítette, így a némileg aggasztó előjelek ellenére mi bízunk a Freiburgban. Mivel a Bundesliga top 4-ért hajtó csapat védelme átjáróház az utóbbi időben, így a kétesély mellé csapjuk a BTS-t, ezzel pedig levédünk pár meglepetés forgatókönyvet is. 

{"headTitle":"Sandhausen-Freiburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen vagy Freiburg és mindkét csapat lő gólt","odds":"2.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"}]}
[4053736] 2023-02-07 18:00:00 Sandhausen - Freiburgx;
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT