Spanyol foci

Lefőtt a kávé a Real Madridnak?

Nem tud hibázni a Barcelona és már nyolcpontos előnnyel vezeti a La Liga tabelláját a Real Madrid előtt.

Csodás hétfő reggelre ébredhettek a Barcelona-szurkolók, hiszen a hétvége a lehető legjobban alakult a katalánok szemszögéből. Szombaton délután a címvédő Real Madrid az aranylabdás Karim Benzma nélkül 1-0-s vereséget szenvedett a Mallorca vendégeként, amivel megadta az esélyt a gránátvörös-kékeknek, hogy vasárnap tovább növeljék az előnyüket. A Barcára a Sevilla csapata várt, hazai környezetben és bár a szünetben még csak 0-0-t mutatott az eredményjelző, a második félidőben a Barca szintet emelt és végül 3-0-s győzelmet aratott. 

A Barcelona 31 nap leforgása alatt 10 tétmérkőzést játszott le és egyet sem veszített el.

A bajnokságban az utolsó 10 fordulóban egy döntetlen mellett 9 győzelmet aratott, míg a Real Madrid ugyanebben az időszakban csak 5 győzelmet tud felmutatni. Ez a különbség pontokban is meglátszódik immáron, hiszen a mostani hétvégét követően a Barcelona már 8 pont előnnyel vezeti a bajnokságot. 

Tekintettel arra, hogy már túlvagyunk a bajnokság felén, hogy a Barcelona tavasszal még fogadja a Real Madridot (és az Atléticót) és hogy ilyen hátrányt nem szoktak a La Ligában ledolgozni, lassan kijelenthető, hogy Xavinak és a Barcelonának sikerül a trónfosztás. 

A fogadóirodák gyakorlatilag már oda is adták az aranyérmet Lewandowskiéknak, hiszen a hétvégi forduló után 1,10-ig vágták vissza a Barcelona bajnoki címének szorzóját. 

{"headTitle":"La Liga 2022/2023 - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Idén mindent visz Spanyolországban a Barca? 

A januári Szuperkupa-döntő megnyerése után Xavi Hernandez végre felmutathatta első trófeáját a Barcelona vezetőedzőjeként, az a siker pedig úgy fest, hogy komoly lökést adhat a gárdának. 

A Király Kupában a Sociedadot verve már a legjobb négy között jár a csapat, az elődöntőben viszont éppen a Real Madrid lesz majd az ellenfél. A fogadóirodák szerint azonban a Barca abban a sorozatban is lelépheti a blancókat, hiszen 1.61-es szorzót fizetnek a katalánok továbbjutására. 

Hogy meglesz ez a hazai duplázás (vagy triplázás, nézőpont kérdése) a Barcának, az még egyelőre bizonytalan, az viszont szinte készpénznek vehető, hogy a gólkirályi cím a Nou Camba kerül. 

A ligaújonc Robert Lewandowski 14 góljával vezeti a mesterlövészek rangsorát, amit 17 találkozón hozott össze, vagyis hiába az országváltás, spanyol földön is tudja a közel gól/meccs átlagot hozni. A címvédő Karim Benzema 9 gólnál jár egyelőre, de ebben a szezonban közel a bajnoki meccsek felét kihagyta sérülés miatt, így nem valószínű az sem, hogy a hátralévő 18 fordulót már lejátszaná. A bukik szerint az a harc is eldőlt már, Lewandowski. 

{"headTitle":"Barcelona 2022/2023","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Megnyeri a La Ligát és a Copa del Reyt ","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"La Liga - Legtöbb gólt szerző játékos - Lewandowski ","odds":"1.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT
393832