Logibet

Meglepő, ki lett január legjobb tippmestere! - havi összegző

  • Logibet
Címkék:

Minden hónapban megvizsgáljuk, kik voltak a legjobbak és kiosztjuk az Arany Málnát is. Januári összegző.

Új havi rovatot kezdünk a Hathármon, méghozzá a havi Logibet-összegzőt. Ebben visszatekintünk az előző hónap legjobb teljesítményére és megnézzük, kik gyengélkedtek testvéroldalunkon, illetve alkalomszerűen következő etapra is ajánlunk 1-2 tippmestert, aki esetleg stabilan jó formában van vagy valamiért érdemes rá odafigyelni. Minden hónapban megválasztjuk továbbá az időszak sztárját és betlizőjét. Utóbbit, illetve a gyengélkedő tippmesterek kiemelését azért tartjuk fontosnak, mert hiába van sok remek tippmester a Logibeten, rossz időszakok és veszteséget generáló tipsterek itt is előfordulhatnak.

Január legjobbjai

Szerencsére nem volt hiány jó teljesítményből az év első havában, így bőven tudunk kit kiemelni a régiek és az újak között is. KD, akit főleg asztalitenisz-tippjeiről ismerünk, ezúttal teniszből és fociból is bőségesen hozott ötleteket, a havi statisztikája pedig önmagáért beszél. Külön kiemelendő, hogy a senior tippmester gyakorlatilag 2021 októbere óta csak egyetlen mínuszos hónapot produkált, kiemelkedően stabil tipsterről van tehát szó.

Kecsege55x kapcsán csak a szokásosról tudunk beszámolni, de januárban talán még nagyobbat mentek a magyar röpitippjei. Krecsak1 az Australian Open alatt boldogított bennünket, míg a seniorok közé betörő új név, Blueeyez37 csak egy hangyányival maradt le az első helyről szubjektív rangsorunkban. Nem árt gyorsan leszögezni, a kosárlabdára specializálódott tippmester januárban 136 tipp alatt 9% ROI felett zárt.

Január hónap legjobbjai
Tippmester Tippszám Profit ROI
KD 45 +25.03 22.97%
kecsege55x 9 +9.01 75.08%
krecsak1 10 +5.97 13.56%
Blueeyez37 137 +132.65 9.68%
buszkec (Discord) 47 +62.58 43.46%
Cipolla 40 +54.55 30.99%

Szintén megemlítendő buszkec, aki bár Logibeten gyengébb hónapot tudhat maga mögött, az élő tippadó részlegen parádés 31 napon van túl, elsősorban a kézi-vb élő tippjeinek köszönhetően. Nem is győzünk mindenkit emlékeztetni, a Logibeten bármilyen előfizetés megvásárlásával megtekintheted a tippmesterek élő tippjeit, így buszkecét vagy JokerOriginét is.

Aki viszont nálunk január hónap legjobbja lett, az nem más, mint egy igazi veterán, Cipolla. A Hathárom szerkesztője nagyon régóta tagja a tippmesteri gárdának, hiszen első tippjeit még a Logibet elődjeként szolgáló Protipp-rendszerben adta fel, 2014 januárjában. Cipolla végre a Logibeten is felért a seniorok közé, elsősorban szintén az ausztráliai tenisztippek miatt. Stabil, szép tippszámmal operáló tippmester, igen magas találati aránnyal.

 

Január gyengélkedői

A citromdíj egyértelműen variné, aki borzalmas hónapot produkálva esett vissza a ranglistán igen sokat. Mint azt a tippmester is elmondta, a jelenlegi lapos, bet builderes taktikájában ez sajnos benne van, de bármikor követheti ugyanekkora plusz a teljesítményét.

Meglepő módon balazs512 nem tudta kihasználni az AO okozta teniszlázat, a sportágból brutális számokat hozó master zsinórban harmadik vesztes hónapját zárta. Miatta azért nem aggódunk, biztosan megfordul ez a széria.

Nem tagadjuk, január összességében nem lett a Logibet történetének legjobb hónapja, ugyanakkor a hatalmas választékból most is megvoltak azok, akik stabilan szállították a profitot és érdemes rájuk odafigyelni a jövőben is.


Miért válaszd a Logibetet?

 

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
     
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
     
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
     
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
     
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

 

Nyerni akarok, kipróbálom a Logibetet!