Serie A

26-os odds és bölcs hendikep - tippek az esti olasz csörtére

  • varin

Két optimista csapat találkozik a Friuliban, minket pedig nem téveszt meg most a tabella állása.

Udinese-Verona mérkőzéssel zárul a Serie A 20. fordulója, és bizony ez baromi érdekes kis meccs lesz. Elsősorban a vendégek szempontjából, hiszen a Hellas jó formája miatt egyre szorosabb a vonalkörüli küzdelem, ráadásul a Lecce és a Spezia, valamint a mögötte lévő csapatok sem szereztek pontot, ez pedig komoly lehetőség lehet a vendégek számára.

3919248

De kezdjük előbb a vendéglátó csapattal, hiszen Udinében egy végtelenül hosszú széria szakadt meg. Ha egy gárdánál 19 forduló után azt mondhatjuk, hogy volt egy 10 meccses nyeretlenségi széria, aligha az jut eszünkbe, hogy ez a csapat a 7. helyen áll. Viszont az Udinese a parádés évkezdése miatt még ezt a fiaskót is túlélte, ráadásul Andrea Sottil fiainak sorozata már a múlté, hiszen a Sampdoriát legyőzték a zebrecsíkosak.

Csalóka egy picit ez a 7. hely, hiszen közelebb van a 15. pozíció, mint a 6., ugyanakkor az már most borítékolható, hogy az Udinének kiesési gondjai nem lesznek. A kérdés talán csak az, hogy a 6 döntetlenből és 4 vereségből álló széria maga mögött hagyása után mire lesz képes most az Udinese.

"Nagyon éhesek voltunk már a győzelemre és igazság szerint nem is nagyon érdekelt, hogyan nyerünk, csak nyerjünk. Reméljük, ezzel magunk mögött hagytuk a nehezebb időszakot és újra megtanulunk győzni" - mondta a genovai siker után Sottil.

>>>🔷 Fogadj a legjobb szorzókon a legszélesebb kínálatból 🔷<<<

Ami a Veronát illeti, újra van értelme legalább álmodozni. A négy meccsen begyűjtött 7 pont jól néz ki, még akkor is, ha a siker a Cremonese és a Lecce ellen otthon született meg. Bár tény, hogy nagyon messze van még a céltól a csapat, az is egyértelmű, hogy a széria biztató, de azért még mindig 6 egységre van a Hellas a 17. pozíciótól.

Zaffaroni mester keze munkája tehát beérni látszik, bár továbbra is rengeteg sérült nehezíti a dolgát. Dawidowicz ismét eltiltott, de Henry, Verdi, Cortinovis, Praszelik és Faraoni is sérültek, így a védelemben Giangiacomo Magnani kell beugorjon, akit azzal a lendülettel lapoztatunk is. A 27 éves játékos ugyanis eddig idén két meccsén kezdett a Veronában, az egyiken sárgát kapott, a másikon pedig pirosat.

A másik tippünk pedig a szabálytalanságokra vonatkozik, amelyre csak a 22beten tudunk fogadni. Ebben ugyanis listavezető a Verona a maga 14,9 faultjával meccsenként, ami idegenben 16,6-ig ugrik fel. Mi ezen a piacon most 3-mal várunk többet a vendégektől, ami a két csapat utolsó két találkozóján igen simán zöldült.

{"headTitle":"Udinese-Verona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-30 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Giangiacomo Magnani lapot kap","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Giangiacomo Magnani piros lapot kap","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Verona -2.5 szabálytalanság","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3919248] 2023-01-30 20:45:00 Udinese - Hellas Veronax;