Serie A

Ha ez a rangadó is megvan a Napolinak, gyakorlatilag bajnok!

  • varin

A déliek a Romát fogadják, ha pedig ez a rangadó is megvan Spallettiéknek, félig megvan a Scudetto!

Noha még szinte rá sem fordultunk a tavaszi szezonra, megalapozottnak tűnhet a címben írt tény: ha a Napoli legyőzi a Romát, szinte eldől a bajnoki cím sorsa! A siker nem elsősorban a Farkasok legyőzése miatt fontos, hanem a sorsolás miatt, amely könnyen megalapozhatja a nyugodt utolsó heteket délen. De lássuk, miért is írjuk ezt!

3919247

A Roma elleni rangadót követően ugyanis piszok könnyű széria jön Luciano Spallettiéknek, hiszen a Spezia, a Cremonese, a Sassuolo és az Empoli lesz az ellenfél, amely a nápolyiak jelenlegi formáját látva laza 12 pont és kb. 15-2-es gólkülönbség. A Partenopei dolgát szintén könnyíti, hogy a 21. fordulóban Inter-Milan rangadó lesz, vagyis az egyik iparvárosi rivális végleg leszakadhat.

Különösebben nem is kell egyébként elemezni a Napoli remek évét, nem lehet kijelenteni, hogy a rangadókon vagy a kötelezőkön szerepelnek igazán jól, mert a 19 meccs alatt 7 elvesztett pont egészen brutális. Ráadásul az utolsó 15 bajnokiból 14-et megnyert, a Maradonában pedig abszurd módon idén eddig csak a Lecce szerzett pontot.

[3919247] 2023-01-29 20:45:00 SSC Napoli - Romax

"Tudjuk, hogy soha vissza nem térő lehetőség van a kezünkben, de mégsem szabad ezzel foglalkozunk. A földön kell maradnunk és mindig az előttünk álló feladatra koncentrálni. Remek féléven vagyunk túl, mindezt úgy, hogy sok fontos játékost vesztettünk el a nyáron, de sikerült előrelépnünk olyan dolgokban, mint például a mérkőzéseken belüli stratégiai váltások, ezért tartunk most itt" - mondta Spalletti.

Ami a Farkasokat illeti, Mourinhóék remekül kezdték az évet, a négy meccsen begyűjtött 10 pont kiváló, a Juventus pontlevonása okán pedig közelebb került a BL-indulás.

A fővárosiaknál elsősorban a védelem remekel, hiszen a 16 bekapott gól csak kettővel több, mint a Napolié, cserébe viszont a 19 meccsen szerzett 25 találat rettenetesen kevés. Ebben segíthet valamelyest, hogy Paulo Dybala teljesen felépült mostanra, az argentin játékos pedig kiválóan játszott a Spezia ellen.


>>>🆕REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT🆕<<<


Nagy különlegességet egyik oldalon sem várhatunk, ugyan Wijdalum és Celik sem játszhat, mindkét csapat nagyjából a legerősebb kezdőjével operálhat.

Már a nápolyi diadalmenet előtt is jó szériában volt a déli gárda a Farkasok ellen, hiszen az utolsó hat meccsből 4-2-0 a Partenopei mérlege, mindemellett a két fél októberi, fővárosi meccsét is nyerte a listavezető a gólkirály-jelölt Osimhen találatával.

Ami az oddsokat illeti, a hazai 1.70-et már túlzásnak tartjuk, de ki az a felelőtlen fogadó, aki mer a Napoli ellen pénzt tenni? A két kiváló védelem meccsén mi az under felé nézelődünk egy negyeddel feljebb húzott határon, míg a lapos piacon a Celik helyén játszó Leonardo Spinazzolának nyújtunk át egy lapot zsíros oddsért.

{"headTitle":"Napoli-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-29 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.75 gól alatt","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Leonardo Spinazzola lapot kap","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3919247] 2023-01-29 20:45:00 SSC Napoli - Romax;
22bet