NB I

Ezeket néztük ki a Kecskemét-Vidire

  • Tomihmv

Két tippünk is van az őszi szezon pozitív és negatív meglepetéscsapatainak találkozójára.

Vasárnap kora este zárul az NB I első tavaszi fordulója, a zárómeccsen pedig a Kecskemét és a Fehérvár feszül egymásnak. A bukmékereknél lényegében háromesélyes a találkozó, azonban a vendégeket hozták ki esélyesebbnek, akikre átlagosan 2.22-szeres szorzón lehet fogadni.

3926496

Csapathírek

Habár a Kecskemét a másodosztályú Győr ellen idő előtt elbúcsúzott a Magyar Kupától, újonc létére parádés őszi szezont zárt a bajnokságban, ugyanis a Ferencváros mögött a második helyen (!!!) telelhetett, s egy pontot vert a mögötte lévő Kisvárda, Puskás Akadémia duóra. Ami főleg úgy figyelemre méltó teljesítmény, hogy az utolsó négy NB I-es meccsén nem tudott nyerni (vereség Mezőkövesden, döntetlen a Debrecen, Puskás Akadémia, Zalaegerszeg trió ellen). 

Kiesési gondjai innentől tehát nem kellene, hogy legyenek a lila-fehéreknek, ugyanakkor a felkészülési találkozóikon nem brillíroztak. A Békéscsabát 4-2-re, a Teplicét 3-2-re, míg a Zlaté Moravcét 1-0-ra győzték le, ugyanakkor a Magdeburgtól 4-1-re, a Rapid Bukaresttől 3-1-re, az Universitatea Craiovától és a Csákvártól egyaránt 3-1-re kaptak ki.

Mindemellett a keret némileg változott, hiszen Sági, Pejovics és Szabó távozott (utóbbi épp a Vidihez), míg érkező oldalon Nikitscher, Polyák, Horváth és Hadaró neve szerepel, az utánpótlásból felkerült Győri és Majoré mellett.

Hiányzók terén viszont nem túl rózsás a helyzet, Vágó és Banó-Szabó eltiltás miatt nem játszhat a Vidi ellen, s sérültjeik is lesznek a kecskemétieknek.

"Azzal számolhattunk, hogy két alapemberünk biztosan nem játszhat a nyitányon. Ehhez még párosult sajnos sérülés is. Nem kevés a hiányzónk így, de nem szeretnék sem panaszkodni, sem erre fogni semmit. Az utolsó mérkőzéseken okoztak ezek az eltiltások némi kényelmetlenséget, hiszen így nem velük gyakoroltunk elsősorban. Szeretnénk ennek megfelelően természetesen ponttal, pontokkal kezdeni, annak ellenére is, hogy azzal maximálisan tisztában vagyunk, hogy a Fehérvár milyen erős csapat. A mérkőzés esélyese ellenfelünk véleményem szerint, de ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel lépnénk pályára" - mondta a hazaiak trénere, Szabó István a kecskemetite.hu-nak.

Legszélesebb kínálat és máshol nem elérhető, különleges fogadások! - ezért az Unibet a magyar foci otthona

A fehérváriak pocsék őszi szezont zártak, hiszen a nemzetközi kupaporondon nem sikerült csoportkörbe kvalifikálniuk magukat, a Magyar Kupából már kizúgtak, az NB I-ben pedig mindössze a nyolcadik helyen teleltek, s közelebb álltak a kieséshez (három pont), mint a dobogóhoz (hat egység)...

Pedig edzőt is cseréltek, Michael Borist Huszti Szabolcs váltotta, akivel két győzelem, két döntetlen és két vereség eddig a mérleg tétmeccseken. A felkészülési találkozókon is hasonlóan teljesítettek a piros-kékek, hiszen a Hajduk Splittől (2-3) és az Osijektől (0-1) kikaptak, a Radnicski Belgráddal ikszeltek (1-1), míg a Domzalét legyőzték (3-0).

Volt egy kis játékosmozgás náluk is, hiszen ahogy említettük Szabó érkezett, mellette pedig Christensen és Flores is aláírt hozzájuk. Távozott viszont Kovács Bence, Lednyev és Szendrei, míg a Zivzivdaze, Makarenko, Sabanov, Bumba négyesre nem számít a szakmai stáb...

Ugyanakkor a hírek szerint alig lesz hiányzója a vendégeknek, az októberben achilles-ín szakadást szenvedő Rúben Pinto maradhat ki egyedül, vagyis már Alef is visszatért.

Miért válaszd az Unibetet? 
✅ Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
✅ Fogadásépítő alkalmazás
✅ Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
✅ Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
✅ Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
✅ Élő képes közvetítések
✅  Magyar nyelvű felület és ügyfélszolgálat 
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<

Mire érdemes fogadni?

A felek még nyáron találkoztak egymással, akkor egy roppant szoros meccsen a Vidi, Stopira 91. percben szerzett találatával tudott végül 2-1-re nyerni. A szoros ütközet pedig most is benne van a pakliban, hiszen hiába lesz a hazaiaknál sok hiányzó, a vendégek félig-meddig átalakulóban vannak, arról nem is beszélve, hogy a kecskeméti pálya a legrosszabb minőségű az NB I-ben, s mostanság volt azért csapadék, vagyis mély lehet a talaj (emlékezhetünk október elején milyen pályán verte 2-0-ra a KTE a Ferencvárost).

Mindezek után szerintünk ezúttal is egy szoros mérkőzés van kilátásban, ahol nem a gólok dominálhatnak. Így a 2,75-ös ázsiai határon undert húzunk, amely tipp teljesen csak akkor veszítene, ha négy vagy több gól születne a találkozón. Mindemellett pedig szerintünk büntetőlapokra is érdemes lehet fogadni, ahol a 4,5-ös határon mi a fölé opciót favorizáljuk.

{"headTitle":"Kecskemét - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-29 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,75 gól (ázsiai gólok)","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 4,5 felett","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3926496] 2023-01-29 17:30:00 Kecskemét - MOL Vidi FCx;