FA Kupa

181-es szorzóra is lövünk a City-Arsenalon

Mutatunk néhány gigaoddsot a pénteki nap legfontosabb meccséről.

Az idény első Manchester City-Arsenal párharcára sokat kellett várni, de ma végre megmérkőzik az évad két legjobb angol klubja. Az FA Kupához persze máshogy állnak a felek, mint a későbbiekben az esetleges bajnoki döntőre, így kérdéses, hogy mekkora a kupabeli motivációja az Arsenalnak a bajnoki cím árnyékában. Ebben a cikkünkben a szuperrangadó esélyeiről olvashatsz.

Most a nagyobb szorzókra repülünk rá, ugyanis a 22beten megint szép számmal lehet mazsolázni az egyre ütősebb tippsorokat, egészen az 1000-es szorzóig bezárólag.

››› A fogadásokat a 22bet Sport/Labdarúgás/Bundesliga Special Bets fül alatt találod ‹‹‹

Nehéz pontosan meghatározni, hogy milyen kezdőt küldhetnek pályára a menedzserek, de Erling Haaland játékában azért bízunk, annak ellenére is, hogy kihagyta a Chelsea elleni FA Kupa-találkozót. Márpedig ha kezd, garancia a gólokra a norvég sztárcsatár

181-szeres szorzón nem tűnik az a négyes irreálisnak, hogy a City úgy nyerjen 3-1-re, hogy Haaland lövi az első gólt, Xhaka lapot kap és több, mint 10 szögletet lássunk a felektől.

De 5.50-es szorzóért abban is lehet potenciál, hogy legalább három-három szerelést bemutat Kyle Walker és Thomas Partley. Az Arsenal "motorja" a könnyebbik eset, de Walkernek is lehet bőven dolga, ha az Arsenal elő tudja venni az agresszív stílusát ezen az estén is.

{"headTitle":"Manhcester City - Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kyle Walker több, mint két szerelés, Thomas Partley több, mint két szerelés","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Haaland gólt szerez + 10 szöglet felett + mindkét csapat több, mint 1 lapot kap","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Manchester City 3-1-re nyer + Erling Haaland szerzi az 1. gólt + Xhaka lapot kap + több, mint 10 szöglet","odds":"181.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT
[4094722] 2023-01-27 21:00:00 Manchester City - Arsenalx;