Logibet

Ilyen lesz a 2023-as év a Logibeten!

  • Logibet

Eseménydús 12 hónap vár ránk, amelynek legfőbb célja egyértelmű: még magasabbra emelni a szolgáltatás színvonalát.

Izgalmas éven vagyunk túl a Logibeten, melyet ebben a cikkben bőségesebben is összefoglaltunk. Unatkozni persze 2023-ban sem fogunk majd, így most fogadjátok szeretettel terveinket és céljainkat az újévre vonatkozóan.

Logibet-index véglegesítése

Ez egy folyamatosan csőben lévő és készülő projekt, aminek remélhetőleg hamarosan elérkezünk a végéhez. Mint az az év végi kérdőívek során is egyértelmű lett számunkra, a Logibet-index idejét múlt, ráncfelvarrásra kényszerült, ami a háttérben már zajlik.

Mi is az a Logibet-index?

A Logibet-index a Logibet saját gyártású mutatója, amely komplex módon értékeli a tippmestereket. Az index több mutatót (Profitabilitás, Stabilitás, Tapasztalat) figyelembe véve alkot meg egy rangsorolási alapot a tippmesterek között.

Mivel önmagában egy profit vagy ROI-mutató sem eléggé értékeli a tippmestert, ezért találtuk fontosnak megalkotni egy leginkább komplex mutatószámot.


Noha reménykedtünk benne, hogy 2022 végére sikerül átadnunk az új indexet, végül ez csak 2023-ban történik majd meg, de ennek az az oka, hogy szeretnénk a lehető legjobb, legpontosabb képletet megalkotni, amely a mostaninál hűebben, igazságosabban rangsorolja a tipstereket. A fejlesztők egy speciális tesztkörnyezetet építenek nekünk, így mi magunk is tesztelgethetjük a képlet egyes elemeinek változását.

A képlet elkészültével a tippmesteri szintek határa is bizonyosan változni fog.

Kötelező indoklások eltörlése

Az egyik legnehezebb és talán leginkább megosztó téma a Logibeten az indoklások és azok minősége. Sajnos jelenleg a tippmesterek egy része - noha kötelező lenne - nem ír normális indoklást. Ezt a jövőben nem is tesszük kötelezővé,

ugyanakkor a tippmesteri kifizetéseknél büntetni fogjuk a normálisan nem indokló tippmestereket és jutalmazni azokat, akik beleteszik az extra munkát az előfizetők ilyen módon történő kiszolgálásába.

Az indok is egyszerű: a Logibet számára többet ér az a tippmester, aki saját szellemi terméket ad el, aki saját munkát tesz bele, mint az, aki máshonnan hozza a tippjeit.

Jön az első egyéni előfizetés

Már korábban is írtuk, hogy a Logibeten szeretnénk egyes tippmestereket kiemelni a közösből, egyéni előfizetési lehetőséget biztosítva nekik. Azt megígérhetjük előfizetőinknek, hogy egyszerre sok ilyen tippmester nem lesz kiemelve a normál csomagból, inkább új tippmesterek behozása esetén szeretnénk ezt a módszert használni.

Az első tippmesterrel, akire hamarosan csak egyénileg lehet majd előfizetni, már meg is állapodtunk, az ő csomagja vélhetően februárban, legkésőbb márciusban lesz elérhető, addig természetesen publikál ötleteket a Logibeten a megszokott formában.

Hogy pontosan ki is ez a tippmester, mi lesz az ára és mit várhatunk tőle, arról a következő hetekben olvashattok.

SuperTipster-upgrade

Noha a SuperTipster számaira az utóbbi hónapokban nem lehet panasz, mi mindig is úgy tekintettünk az ST-re, mint egy soha véget nem érő munkára: mindig lehet jobb és jobb.

Ahogy az index esetében, úgy az ST válogatási elvében is találtunk kivetnivalót, anomáliát, amely kijavításával még magasabb szintre emelhetjük a tippválogatást.

A SuperTipster közelmúltbeli statisztikái
Időtartam Tippszám Profit ROI
6 hónap 289 +176.03 8.94%
12 hónap 682 +265.60 5.77%

Nem érheti szó a ház elejét, büszkék is vagyunk ezekre a számokra, de hisszük, hogy még lehet ennél is jobb a SuperTipster!


Ezek tehát a terveink 2023-ra, de ezen kívül is van számtalan egyéb gondolatunk, hogyan is lehetne még jobb a Logi. Célunk egyértelműen az, hogy több külföldi, egyéni előfizetéssel rendelkező tippmester színesítse a palettát, illetve a jelenlegi tipsterek is magasabb szintű, motivált munkát végezzenek az előfizetők érdekében. Mindezt pedig a piacon egyedülállóan alacsony áron.