Férfi kézi-vb

Itt az év legkönnyebb pénzkereseti lehetősége?!

Bár még csak január van, könnyen lehet, hogy máris itt van az év legjobb lehetősége a pénzszerzésre.

Utolsó csoportmeccsére készül a magyar válogatott a svéd-lengyel közös rendezésű világbajnokságon, az ellenfél pedig a gyengécske Zöld-foki szigetek válogatottja lesz. A 2021-es világbajnokságon is megmérkőztünk az afrikai alakulattal és akkor 34-27-es magabiztos sikert könyvelhettünk el. Az erőviszonyok túl sokat nem változtak azóta, a fogadóirodák erre a meccsre egy +/-8,5-s hendikephatárt húztak meg, vagyis komoly különbségű győzelmet arathatunk. 

A magyar válogatott győzelme 1.04-es, a döntetlen 18.00-as szorzót, a zöld-foki szigetekeiek sikere pedig 17.00-es oddsot fizet. 

Az oddsokból is látható, hogy 'tuti' a mieink sikere, még ha a sportban ilyen kifejezést használni nem is célszerű. Mi viszont bízunk a fiúkban, ezért a 20-as oddson való fogadási lehetőség óriási üzletnek tűnik. 

Az Unibet egyedi ajánlatának köszönhetően most 20-szoros szorzón fogadhatsz a magyar válogatott győzelmére!

 

{"headTitle":"Portugália-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zöld-foki szigetek ","odds":"20.00","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=92519468&bid=36435","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"20.00","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=92519468&bid=36435","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"20.00","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=92519468&bid=36435","livebetLink":"","bookmaker":""}]}
❗️ Fontos megjegyezni, hogy az akcióban csak újonnan regisztráló Unibet-játékosok vehetnek részt, a maximum tét pedig 500 forint, ami azt jelenti, hogy sikeres tipp esetében 10.000 forint ütheti a markodat.

 

Mit kell tudni az akcióról? 

 • Az ajánlat csak új játékosok számára elérhető.
 • A minimum/maximum tét 500 HUF / 1.25 EUR.
 • A maximális nyeremény a minimum/maximum tét 20-szorosa. Pl: 500Ft feltett tét esetén a nyeremény 10 000Ft.
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel.

 

Az ajánlat ugyan csak ÚJ JÁTÉKOSOKNAK szól, ám  ez egy kiváló lehetőség, hogy a Te is csatlakozz az Unibethez
 

 • A 20-as szorzót erre a fogadásra úgy lehet igényelni, hogy a regisztráció elkészítésekor kiválasztod az ajánlatot.  (lsd fenti kép) 
   
 • Ha elkészültél a regisztrációval, utána fel kell töltened a számlád egyenlegét. A minimum befizetés összege 2700 HUF vagy ennek megfelelő más valuta. 
   
 • Ha megvan a befizetés, akkor a ZÖLD-FOKI SZIGETEK - MAGYARORSZÁG  meccs tétlapjáról válaszd ki az végeredményre vonatkozó neked szimpatikus fogadást. 
   
 • Fogadj 500 HUF értékben, ha pedig nyertes lesz a tipped, máris bezsebelted a 10.000 forintot! 
   
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel vagyis szabadon rendelkezel felette. 

⚠️ Az akció ezen a linken keresztül érhető el!⚠️


Az Unibet a világ egyik legismertebb és legnagyobb játékosszámmal rendelkező fogadóirodája, idehaza Magyarországon is rendkívül népszerű. Könnyen kezelhető, magyar nyelvű felülettel, számos bónuszlehetőséggel és élő live streamekkel várja az Unibet a fogadni vágyókat. 

Az Unibet maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusza minden újonnan regisztrált játékosnak jár, a bónusz igénylését a regisztrációkor kell igényelni. Az ajánlat 100%-os befizetési bónusz, vagyis az első befizetésed összegével megegyező értékű bónuszpénzt adnak jóvá az egyenlegedhez. 

A bónusz kipörgetésére 30 nap áll a rendelkezésedre, ez idő alatt a befizetett összeg 6-szorosát kell meg megforgatni legalább fogadásonként 1.40-es szorzón. 

Kinek ajánljuk?  Hobbi fogadóknak és haladóknak egyaránt.

Miért válaszd az Unibetet? 
✅ Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
✅ Fogadásépítő alkalmazás
✅ Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
✅ Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
✅ Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
✅ Élő képes közvetítések
✅  Magyar nyelvű felület és ügyfélszolgálat 
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<