NFL

Ez lehet minden idők egyik legdurvább elbukott szelvénye!

  • varin

Persze aki hülye, az meg is érdemli, hogy sok pénzt veszítsen.

A kis oddsokra való sportfogadás egyáltalán nem ördögtől való dolog, a Logibet profi tippmester, Ryan Fawcett is előszeretettel mutatja meg, hogy lehet nyerni 1.20-1.30 körüli szorzókkal hosszútávon. Ugyanakkor nem árt tisztában lenni, hogy mikor érdemes fogadni, mikor van a miniatűr oddsban érték és mikor nincs. Egy amerikai fogadó nagyon durva módon tanulta meg, hogy nagyon sok pénzt nagyon kevésért egy major ligában nem kockáztunk...

Hősünk ugyanis az NFL rájátszásának első körében tett fel 1,4 millió dollárt vagyis körülbelül félmilliárd forintot a Los Angeles Chargers 27-0-s vezetésénél a Jacksonsville Jaguars ellen. Tippjére ekkor amerikai módon számolva -12500 volt az odds, ami lényegében azt jelenti, hogy 12500 dollárt kell feltennie ahhoz, hogy 100 dollárt (!) nyerjen.

Vagyis emberünk egy 1.008-as szorzóra tett fel 500 millió forintot, hogy nyerhessen ezzel 4 millió forintot.

Különböző statisztikai oldalak szerint egyébként a Chargersnek a 2. negyed végén maximum 98.8% esélye volt a győzelemre, tehát az 1.008-as szorzó már ekkor sem lehetett igazán value.

 

 

Ám ahogyan az lenni szokott, a Jaguars a semmiből minden idők egyik legnagyobb fordítását produkálta és végül 31-30-ra legyőzte a Los Angelest. Nehéz is egy ilyen szelónál és tétnél mit mondani, mindenesetre nehéz együttérezni azzal a balekkal, aki egy ilyen szorzót ennyi pénzzel megfogad.

Ha te is szeretnél nagy találati aránnyal, igazán nagy ingadozás nélkül sokat nyerni, akkor tarts például Ryannel, aki hamarosan újra belecsap a tenisz világába.