Serie A

Nehezen tippelhető rangadó előtt a bajnok! - ötletek a Milan-Romára

  • varin

A Milan Mourinhóékat fogadja hazai pályán, de tippelni erre a csörtére nem egyszerű.

Jó kis rangadó vár ránk vasárnap este, hiszen a 2. helyen álló Milan és a BL-pozíciókért küzdő Roma randevúzik az északi iparvárosban. A vb utáni visszatérés mindkét oldalon jól sikerült, hiszen a Milan a Salernitanát, a Roma pedig a Bolognát győzte le egy góllal, ám kettejük meccsén nehéz igazi favoritot kikiáltani.

3919214

Stefano Pioli mesternek ugyanis továbbra is rengeteg a sérültje. Maignan, Messias, Origi, Krunic, Ballo-Touré, Rebic és Kjare - hogy csak a legfontosabbakat említsük, de Ibrahimovic és Florenzi is régóta nem bevethetőek. Ez is adja a Milan egyik legkevésbé biztos pontját, hiszen a francia sztárkapus helyett a közepesen magabiztos Tatarusanu véd majd, előtte pedig a Calabria-Kalulu-Tomori-Theo Hernández bekksor állhat.

A pálya első harmadában - Ibra és Rebic hiánya ellenére is - kisebb gondjai vannak a tar mesternek, hiszen Giroud jó formában, Leao pedig szintén nagyszerűen tért vissza. Igaz, a portugál játékosnál mindig érdekes faktor a motiváció, hiszen hol menni akar Milánóból, hol pedig azt mondja, hogy szívesen marad.

[3919214] 2023-01-08 20:45:00 AC Milan - Romax

Ami José Mourinho gárdáját illeti, a Bologna ellen nem kezdő Tammy Abraham a San Siróban már ott lehet, Wijnaldum viszont továbbra is sérült. Máskülönben a portugál mester viszonylag az alapcsapatával dolgozhat, így az angol gólvágót Zaniolo és Dybala segítheti a támadásokban.

Noha mindkét csapat egy góllal bizonyult jobbnak gyengébb ellenfelével szemben, a jobb benyomást a Milan tehette ránk. Leaóék rengeteg helyzetet dolgoztak és hagytak ki, míg a rómaiak igen vérszegény futballt mutattak be a Bologna ellen, amely majdnem meg is tréfálta a fővárosiakat.

Az elmúlt meccseik igen góldúsra sikeredtek, hiszen tavaly 3-1 és 2-1, két éve pedig 2-1 és 3-3 állt az eredményjelzőn, mindannyiszor milánói pontszerzéssel. Ugyanakkor a fogadóirodák talán most jogosan várnak inkább underes végeredményt, a római támadósor idén nem túl acélos, még ha ugyanez a milánói védelemre is igaz...

Nehézkes fogadási szempontból a meccs, hiszen a kötelezők után, egy hónap pihenést követően ez egy kemény rangadó lesz, így hiába favorit hazai pályán joggal a Milan, mi inkább az x2 felé hajlunk. Mindemellett lapokban sem lesz hiány, a Milan hazai pályán azért sok kártyát kap, Massa sporttárs átlaga pedig idén 5 felett van.

{"headTitle":"Milan-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan 2.5 lap felett","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roma +0.75","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bet Builder: x2 + Mindkét csapat 2+ lap","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3919214] 2023-01-08 20:45:00 AC Milan - Romax;