Válogatás

Bundapiros, Drake-átok és Fradi-kritika - íme, legnépszerűbb cikkeink 2022-ben

Tartalmas esztendőt zárunk a Hathármon, de vajon melyik anyagok fértek be a TOP 5 legolvasottabb közé?!

A 2022-es évben több, mint 3000 cikk jelent meg oldalunkon, a Hathármon. Ezek közel 5.5 millió megtekintést generáltak, de vajon mi ment közülük a legnagyobbat? Ezt mutatjuk most meg nektek, jöjjön hát a TOP 5, mégpedig hátulról kezdve.

 

5. A Ferencváros tönkreteszi a magyar bajnokságot?!

Magyar szempontból nem csak a válogatott alkotott nagyot 2022-ben. A Fradi ugyanis csoportelsőként zárta az Európa Liga-csoportkört, így 2004 után ismét szoríthatunk honi együttesnek a nemzetközi kupatavasszal. Ez óriási öröm, de persze az éremnek két oldala van, szerkesztőnk pedig megvizsgálta annak árnyoldalait is, hogy szupercsapat épült az Üllői úton.
 

4. Drake közel 260 milliót bukott az El Clásicón - fotó

A Drake-átok sportfogadói berkekben hamar fogalommá vált - a világhírű rapper és a rossz ómen szinte egybe forrt az általa favorizált csapatok kapcsán. Ez mondjuk a vb-döntőn némileg megfordult, hiszen a kanadai sztár az argentinoknak szurkolt, de azért így is elbukott 1 millió dollárt a finálén. Az őszi El Clásicón sem volt szerencséje, ahol a Barcelona még kiadójának logóját is viselte a mezén. Legszebb öröm a káröröm, tartja a mondás, így annyira nem lepődtünk meg, hogy ekkorát ment ez az anyag.

 

3. Ronaldo elmondta, szerinte ki lesz az MVP és a világbajnok

Az év vége a szokatlan időben rendezett világbajnokságról szólt, amelyben álomdöntőt hozott össze a sors. A fináléban Messi és Mbappé, korunk két zsenije nézhetett farkasszemet, a brazilok legendája - aki 1994-ben és 2002-ben is elhódította a trófeát - úgy vélte, hogy a torna legjobb játékosának a Les Bleus tehetségét választják majd. Mbappé mindent megtett, hiszen Dohában mesterhármast jegyzett az Albiceleste ellen, de mivel a tornát végül Messiék nyerték, így a torna Aranylabdája is a Bolhánál landolt, a "tininindzsának" pedig be kellett érnie az Aranycipővel.

 

2. Már nem Kylian Mbappé a világ legdrágább focistája

Spoiler: Időközben újra ő lett az, hiszen a vb-n szerzett nyolc találata emelt egy szépet a piaci értékén. Ennek az anyagnak írásakor azonban Haaland épp leszorította a trónról Mbappét, ami aligha volt csoda, látva mit művelt a norvég fenomén az első pár hónapban a Manchester Cityben. A 22 éves csatár 20 tétmeccsen már 26 gólt jegyzett idén Guardiola csapatában és hol van még a vége...Az sem lenne tehát meglepetés, ha a szezon végére újra beelőzne ebben a viszonylatban PSG-s riválisát.

Fotó: Transfermarkt


1. Így néz ki egy szándékos "bundapiros" 31-szeres oddsért? - videó

Az év legolvasottabb cikke mi más lenne, mint egy sportfogadási érdekesség, miszerint nem kizárt, hogy az augusztusban megrendezett argentin kupameccsen bundázás történt. A Boca Juniors az alsóbb ligás Agropecuario otthonában lépett pályára, a hazaiak egyik játékosa viszont annyira túlpörögte (?) magát, hogy a 6. percben úgy felvágta Zeballost, hogy az még kórházi ápolásra is szorult. Arra, hogy az első 10 minutumban lesz pirosa lap, elég vaskos pénzt fizettek a bukik, nem csoda tehát, hogy vizsgálat is indult az ügyben...