Sportfogadás

670 milliós nyeremény helyett 382 milliót bukott Drake...

A kanadai rapper ismét hihetetlen összeget bukott, pedig, ha partnerirodánknál tette volna meg tétjét nyert volna...

Vasárnap kora este véget ért a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság, amelyet egy igen izgalmas finálét követően Argentína húzott be tizenegyesekkel. Messiéknek egyébként lényegében "háromszor kellett megnyerniük" a döntőt, a rendes játékidőben nagyon, nagyon közel voltak a sikerhez, a 79. percben még 2-0-ra mentek, azonban Mbappé két perc alatt (!) egyenlített, így következhetett a hosszabbítás. Ott is a dél-amerikaiaknak állt a zászló, de a franciák csillaga ismét egalizálni tudott, a büntetőknél viszont sokat hibáztak társai, így végül az argentinok ünnepelhettek.

Vagyis, mondhatni folytatódott a Drake-átok, hiszen a kanadai rapper háromesélyben fogadott a dél-amerikaiak győzelmére, s igen sokáig jól állt a szelvénye, ám végül ismét csak bukott. Méghozzá nem is keveset, hanem kereken

1 millió dollárt (!!!), avagy mai árfolyamon közel 382 millió forintot (!!!) veszített a fináléban!

Ha nyert volna Drake, akkor 1,75 millió dollárt (!!!) plusszolt volna, ami közel 670 milliót (!!!) jelentett volna magyar forintban...

Drake szelvénye. - Fotó: goal.com

bet365

A kanadai egyébként,

ha a bet365-ön rakja meg tippjét, akkor már a 36. percben (!!!) zsebre vághatta volna a gigászi nyereményt,

hiszen a fogadóirodában elérhető a korai kifizetés 2 gólos vezetésnél elnevezésű ajánlata, amely pont ezekre az esetekre specializálódott. Lényege, hogy a megfogadott csapatunk kétgólos vezetésénél a tippet automatikusan jóváírják, és a fogadó akkor is megtarthatja a nyereményét, ha a másik csapat utána döntetlenre menti vagy éppen megfordítja a mérkőzést.

A kanadai tehát egyre közelebb a nagy nyereményhez, ami még várat magára, de ha legalább ezt a fogadását jó helyen tette volna meg, akkor most szívből örülhetne az argentinok sikerének.

Ha nem akarsz olyan lenni, mint Drake, vagyis nem akarsz a saját pénzed ellensége lenni, akkor az ilyen típusú fogadásokat egyértelmű, hogy a bet365-ön kell megtenned! Nincs még bet365-számlád? Akkor ideje regisztrálnod, hiszen partnerirodánk ráadásul remek kezdőbónusszal várja az újoncokat, ami az ünnepek előtt nem is jön olyan rosszul.


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT

[3370572] 2022-12-18 16:00:00 Argentína - Franciaországx;