Foci-vb 2022

Ezt a 6500 forintot zsebre vágjuk kockázatmenetesen a bronzmeccsen

A Horvátország-Marokkó csörte remek szórakozást ígér szombat délutánra, mi pedig tét nélkül is kaszálhatunk vele.

Az 1998-as bronzérmes és 2018-as ezüstérmes horvátok ismét a dobogó harmadik helyét veszik célba szombaton, míg Marokkó első afrikai csapatként jutott ilyen magaslatokba. A tét óriási, tehát könnyen lehet, hogy egy újabb masszív védekezésre építő csörtét kapunk majd, mi mindenesetre egy spéci ajánlatnak köszönhetően ingyen is kaszálhatunk a bronzmeccsel.

Valószínűleg már nem sok embernek szorul bemutatásra a Betfair spéci, 400 forintos ajánlata, de mint tudjuk, ismétlés a tudás anyja. A világbajnokságon ugyanis számtalan alkalommal volt ilyen lehetőség, s most a Horvátország-Marokkó összecsapásra is ingyen fogadhatunk! A cikk végén azt is kifejtjük, mit kell tenned, ha még nincs számlád és mit kell tenned, ha már van, lássuk hát a részleteket.

Tudtad? A Betfair az egyetlen fogadóiroda, ahol szinte minden héten fogadhatsz befizetés és kockázat nélkül!

Mi a horvát-marokkói csörtére bezsebelt 400 forintunkat arra pakoltuk fel, hogy a 90 perc után döntetlen áll majd az eredményjelzőn. Ehhez csapjuk még, hogy a várhatóan utolsó vb-meccsére készülő Modric góllal/gólpasszal zárja illusztris világbajnoki karrierjét, míg a Chelsea sztárja, Ziyech legalább egyszer lő majd mindkét félidőben. Ezzel a kombival az ingyen pénzből bő 6500-at csinálhatnánk, persze ez csak egy példa, hiszen a feltételeket betartva rengeteg különböző opciót megjátszhatsz vele.

 

Hogyan válsz jogosulttá:

  • Regisztrálj a Betfair irodához ezen a linken keresztül, ha pedig akarod, használd ki a 8000 forintos kezdő bónuszt!
     
  • Fizess be legalább egyszer, bármekkora összeget, és ezzel később is jogosult leszel az ingyenes fogadásokra, nem kell újra befizetned többet!
     
  • Használd ki a Betfair folyamatos ingyenes fogadási lehetőségeit!
     
  • Az ajánlatot a Promóciók fül alatt tudod elfogadni, az ingyen 400 forintot pedig egy legalább 2 elemből álló, fogadásszerkesztős szelvényre teheted fel, mérkőzések előtti fogadásokra (ahogy az alábbi példán is láthatod). Fontos, hogy a szelvény megjátszása előtt az "Elérhető bónusz felhasználása" opciót be kell kapcsolni, ugyanis ez aktiválja az ingyenes fogadásodat! Ha minden jól csináltál, akkor látni fogod, hogy az ingyenes fogadásod egyenlege 400 Ft-tal csökkent!

 

Még nincs számlám a Betfairen

Ebben az esetben regisztrálj egy számlát az alábbi linken keresztül és fizess be, amennyit szeretnél. Bankkártyás befizetés esetén 2000 forint a minimum, de a Betfair 100%-os bónusza miatt legalább 8000 forintot ajánlott!

Ha ez megtörtént, elvileg már jogosult is vagy a Horvátország-Marokkó mérkőzésen a 400 forintos ingyenes fogadásra, amelyet a Promóciók fül alatt aktiválhatsz! 


   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Már van számlám, de még nem fizettem be

Ebben az esetben elég csak befizetned a minimum összeget, esetleg igényelned a fenti bónuszt és máris kapod az ingyenes fogadásszerkesztős lehetőséget. Innentől kezdve pedig az összes további ilyen ajánlatra is jogosult leszel!

Már van számlám és be is fizettem valamikor

Ez a legkönnyebb helyzet, hiszen ekkor csak menj a Promóciók menüpontra és már fogadhatsz is kockázat és további befizetés nélkül, még akkor is, ha az egyenleged 0 forint!

betfair