Foci-vb 2022

Lehet erős tipp egy vb-elődöntőre? Mutatjuk a miénket a francia-marokkóira!

  • Cipolla

Nem számíthat könnyű meccsre a címvédő, de az afrikaiak most tűnnek a legsebezhetőbbnek az egész tornán.

A torna egyértelműen legnagyobb meglepetése Marokkó tündöklése, az afrikai ország pedig már most történelmet írt miután első afrikai országként eljutott az elődöntőig, ráadásul a lehető legnehezebb ágon. Semmi meglepő nincs abban, hogy most is esélytelenek, a bukmékerek az újbóli rendes játékidős győzelmükre hétszeres pénzt fizetnének.

3370570

Tovább menetel a francia válogatott, az első igazán éles párharcát pedig kis szerencsével, de mondhatni kontrolláltan hozta le. Az angolok elleni negyeddöntőben ugyan Harry Kane büntetőt rontott, ami az ikszes meccset a gallok felé billentette, azonban ezeket a találkozókat ha nehezen is, de be kell húzni annak, aki világbajnok akar lenni. Didier Deschamps együttese továbbra is remekel, a Tunézia elleni kvázi tétnélküli meccset leszámítva végig kontrollált játékot tudott bemutatni a tornán, Oliver Giroud ismét megmutatja, hogy miért kulcsjátékos ebben a válogatottban, de Griezmann remeklését is nehéz nem észrevenni. Hátul viszont eddig minden meccsen kapott gólt Lloris, ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni, főleg úgy, hogy azzal a marokkói védelemmel kell farkasszemet néznie aki eddig mindössze egy darab öngólt kapott.

Marokkó az előzetesen is halálcsoportnak titulált F-jelű kvartettet nyerte meg, majd jöhetett Spanyolország és Portugália. Ne feledjük, az előzetesen kissé lesajnált horvátok ellen is 0-0-ra jók voltak Amrabaték, most pedig már látszik, hogy hiba volt leírni Modricékat. 

Természetesen nem mehetünk el az afrikaiak szerencséje mellett sem, de azt is illik megjegyezni, hogy komoly ziccerrel még szinte nem is kellett szembenéznie Bounou-nak.

Az ellenfelek 6.08-as várható gólnál járnak, ehhez képest tényleg hihetetlen bravúr az egyetlen bekapott gól, ami ráadásul egy megpattanó, peches szituációból született.

Azonban az eddig tökéletesen működő marokkói védelem fenekestül felfordul, miután egyre több problémával kell szembenéznie Walid Regraguinak.

Minimális az esély a két belső védő Nayef Aguerd és Romain Saiss játékára, emellett pedig eltiltott Walid Cheddira. Rajtuk kívül kétséges a játéka Noussair Mazraouinak és Abdelhamid Sabirinek.


>>>Több, mint 1400 fogadási lehetőség a Franciaország-Marokkóra! Nézz szét a legszélesebb focikínálattal dolgozó bukmékernél! <<< 


Regragui semmit nem árult el az állapotukról a sajtótájékoztatón, de elmondása szerint jól halad a játékosok felépülése, így vélhetően a Bayern München szélsővédője visszatérhet a kezdőbe. Ha mégsem vállalná Mazraoui, könnyen lehet, hogy ezt már nem bírná el Marokkó sem, pláne, hogy a franciáknál mindenki bevethető.

A meccs legérdekesebb pontja a Kylian Mbappé - Achraf Hakimi párharca lehet. A két PSG játékos most egymás ellen játszhat, márpedig az egy az egyes találkozásaik végkimenetele meghatározhatja a mérkőzés alakulását is. Hakimi 19 (!) szerelést mutatott már be a tornán, míg Mbappé 15 sikeres cselnél jár. Ráadásul ehhez ha hozzávesszük, hogy a fiatal támadó nem szívesen jár vissza védekezni, Hakiminek pedig a támadásban is szerepet kell vállalnia, akár a jobb oldalon is mutathat életjeleket a kontrákra berendezkedő meglepetéscsapat.

[3370570] 2022-12-14 20:00:00 Franciaország - Marokkóx

Mire fogadjunk?


>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


1.50 körüli szorzón a francia sikert kivenni őrültségnek tűnt, sőt a pluszos ázsiai hendikepben gondolkodtunk, de azt a számos sérült miatt végül elvetettük. Ha Mazraoui nem kezd, akkor már egyértelműen az európaiakkal vagyunk, de ennél jóval erősebb tippnek tűnik, hogy Adrien Rabiot legalább két szerelést bemutat a rendes játékidőben.

A franciák védekező középpályása nincs reflektorfényben, ennek ellenére Deschamp csapatának egyik legfontosabb láncszeme ezen a tornán, akinek a marokkói támadásokat kell semlegesítenie. Miután Hakimi oldalán fog dolgozni elsősorban, így nagyobb feladat hárulhat rá is, több szerelést kell bemutatnia. Négy meccsen kezdett Rabiot, de egyedül az angolok ellen nem jött össze a legalább két sikeres szerelés. Egy inkább jobboldalas Marokkó ellen úgy gondoljuk, hogy ez meglehet, aminél erősebb tippet nehéz találni erre az ütközetre.

{"headTitle":"Franciaország - Marokkó","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-14 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Adrien Rabiot szerelések: 1.5 felett","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT