Foci-vb 2022

Ezt csak a portugálok szúrhatják el? - tippek a Marokkó-Portugáliára

  • Tomihmv

Papíron a luzitánok kapták a legkönnyebb ellenfelet a negyeddöntőben, avagy borítékolható, hogy elődöntőbe jutnak?

Szombaton két mérkőzés kerül terítékre a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőiben, melyek közül elsőként a Marokkó-Portugália kerül sorra. A bukmékerek szerint a portugálok számítanak esélyesebbnek, sikerükre ugyanis átlagosan 1.69-szeres szorzón lehet fogadásokat kötni.

3370567

Csapathírek

Pedig Marokkó nem kis bravúrt vitt véghez az elmúlt kanyarban, s lényegében az egész világbajnokságon. Az afrikaiak ugyanis kedden gól nélküli rendes játékidőt, majd hosszabbítást követően a tizenegyespárbajban 3-0-ra múlták felül Spanyolországot (!), így hétvégén már a legjobb négy közé jutásért léphetnek pályára!

Mindemellett pedig nem árt megjegyezni, hogy a torna során

Remek formában vannak tehát Hakimiék, akik felszabadultan futballozhatnak szombaton, hiszen már bőven túlteljesítették a kitűzött céljukat, ráadásul az esélytelenek nyugalmával léphetnek ezúttal is pályára.

A spanyolok ellen ágyéksérülést szenvedő Aguerd kimaradni látszik az afrikaiaktól (helyettese Yamiq lehet a kezdőben), mellette pedig Saiss szereplése kérdéses, aki eddig mind a négy találkozót végig játszotta, azonban a keddi meccset követően combizom-fájdalomra panaszkodott.

[3370567] 2022-12-10 16:00:00 Marokkó - Portugáliax

Ami a portugálokat illeti, az európaiak teljesítményére sem lehet panasz, még akkor sem, ha Dél-Korea ellen vereséget szenvedtek a csoportzárón, igaz, az lényegében nem osztott vagy szorzott, hiszen behúzták négyesüket. Előtte Ghánát, illetve Uruguayt nyomták le, majd a nyolcaddöntőben 6-1-re (!) verték Svájcot. Azon góloknak köszönhetően pedig

Mindezen tények tükrében meglepőnek tűnhet, hogy a tucatnyi találatból Cristiano Ronaldo csak egyet (!) szerzett, azt is büntetőből, még a portugálok első meccsén...

CR7 a nyolcaddöntőben már nem is volt kezdő, a helyén pályára lépő, az addig mindössze a vb-n kétszer játszó, összesen 12 percet jegyző Goncalo Ramos mesterhármast (!) szerzett.

A világklasszis minden bizonnyal ezúttal sem lesz kezdő, helyette újfent a Benfica fiatal titánja kezdhet, vagyis nagy valószínűséggel Fernando Santos ugyanazt a kezdőt dobja a pályára szombaton, mint tette azt kedden. Hiányzók terén Nuno Mendes végleg kiesett a csapatból, s minden bizonnyal Danilo Pereira ezen a mérkőzésen sem áll a luzitánok rendelkezésére.


⭐️A foci-vb legjobb sportfogadás bónuszai ⭐️


Mire érdemes fogadni?

A legkevesebb gólt kapó, a legtöbbet lövő ellen, vajon ki folytatja jó sorozatát? Szerintünk Portugália lehet a befutó! Oké, négy nap eltelt a felek nyolcaddöntős meccsei óta, de azért a marokkóiakból többet kivehetett a keddi ütközet, amelyet hosszabbítást követően, tizenegyescsatában húztak be, míg a portugálok könnyed játékkal jutottak a legjobb nyolc közé.

Mindemellett nem árt megjegyezni, hogy az afrikaiak játéka rengeteg koncentrációt igényel, egy-két játékos pedig lehet, hogy mentálisan, s fizikailag is fáradtabb lehet a hétvégén. Arról nem is beszélve, hogy az európaiak képviselnek nagyobb játékerőt, így pedig szerintünk már a rendes játékidőben is behúzhatják a találkozót, akár több, legalább két találattal is, még úgy is, hogy a marokkóiaknak abszolút nem lesz veszítenivalójuk.


     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Emellett pedig büntetőlapokba lehet érdemes fektetni. Még akkor is, ha korábban megírtuk, ezen a tornán viszonylag kevés lapot szórnak ki a játékvezetők, továbbá a meccset az a Facundo Tello nevezetű argentin spori vezeti, aki a Svájc-Kamerunon három, míg a Dél-Korea-Portugálon mindössze két sárga lapot osztott ki az idei világbajnokságon.

Azonban itt már nem babra megy a játék, s mindkét félnél bőven vannak olyan játékosok, akik szerezhetnek büntetőlapot, így duplázós szorzón megpróbálkozunk azzal, hogy legalább négy büntetőlapot összehoznak a felek.

{"headTitle":"Marokkó - Portugália","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-10 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"},{"eventTitle":"Portugália -0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"},{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 3,5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"}]}
[3370567] 2022-12-10 16:00:00 Marokkó - Portugáliax;
20bet