Logibet

Még csak most jön az év fénypontja?! Ne maradj le a szezonzáró hajráról!

  • Logibet

Véghajrához közeledik a foci-vb, de nem kell unalmas estékre számítanunk.

A legjobb nyolc közé érkeztünk a labdarúgó világbajnokságon, jönnek a katari világbajnokság legélesebb találkozói. Ugyan egyre nehezebb már értéket levadászni a bukmékerek szinte tökéletesen belőtt piacain, az eddigi szűk három hét is megmutatta, hogy a legjobbaknak még itt sem lehetetlen értéket találni.

A katari világbajnokság legjobb tippmesterei
Tippmester Tippszám Profit ROI
th3k1ngl2p 21 5 14.28%
kecsege55x 5 3.43 49%
Griezmann 6 5.05 24,05%
Karlsson 12 1.17 2.35%
Cipolla 27 35.1 30.79%

A negyeddöntőkből is szemezgettek már a tippmesterek, de a vb végefelé közeledve egyre inkább előtérbe kerülnek a nem feltétlenül világbajnoki találkozók is. A legjobb klubcsapatok már barátságos meccseket játszanak, ezekre pedig várhatunk tippeket a Logibet tippmestereitől is. Griezmann a tétmeccseken eddig szárnyaló Napoli találkozóját nézte ki, akik a törökországi edzőtáborban játszanak felkészülési találkozót, amire egy tippet is hozott. Emellett a röplabda szezon természetesen javában zajlik, ami kecsege55x egyik legfőbb vadászterülete, így nem érdemes decemberben sem nélkülözni a tippmestert.


A foci-vb árnyékában pedig  szinte észre sem vettük, de hamarosan megkezdődik a minden évben decemberben esedékes világbajnokság, a darts-vb, ami a hónap második felében megjelenik a képernyőkön is. A startra már csak bő egy hetet kell várni (december 15-én indul a torna), amire természetesen a Logibet dartsban otthonos tippmesterei is kiemelt figyelmet szentelnek. 

Érdemes megemlíteni MoneyMakert, aki 600 tipp után 7% feletti ROI-val bír a darts tippjeivel. A Discord-csatornán is elérhető lesznek az élő vagy a különböző fogadóirodák piacairól hozott tippjei, így érdemes lesz a csoportját is követni a tippmesternek.

>>>Csatlakozom az év végi kaszáláshoz!<<<