Foci-vb 2022

Egy ezresből nyernénk 550 ezret Ronaldóval és Pepével

A nyolcaddöntők közül a Svájc-Portugália ígérkezik az egyik legszorosabbnak, mi pedig bankot robbantanánk a meccsel.

Vajon utolsó vb-jén felér a csúcsra Ronaldo?

Ha valaki, aki még a világbajnokság alatt is képes nem vb-vel kapcsolatos hírekkel felrobbantani a sajtót, az nem más, mint Cristiano Ronaldo.  A legendás játékos a torna után várhatóan visszavonul a válogatottságtól, de nem is ezen van a hangsúly, hanem, hogy székhelyét nagyon úgy néz ki, hogy Szaúd-Arábia teszi át, ahol minden idők legtöbbet kereső focistájává teheti az Al-Nassr!

Sajtóértesülések szerint CR7 pedig 200 millió eurót, azaz durván 81 milliárd forintot kaszálhat majd évente!

Joggal vetődik fel ilyenkor az emberben, hogy pályát tévesztett, de hát mit lehet tenni...Irigykedni semmiképp nem szabad, inkább próbáljunk meg mi is egy kicsit nyerészkedni az ötszörös aranylabdás portugállal, aki társaival kedden a Svájc elleni nyolcaddöntőben lép pályára. A találkozót már kiveséztük beharangozó anyagunkban, így most a 22bet spéci piacára teszünk egy kis kitekintést.

›››A fogadásokat a 22bet Sport/Labdarúgás/FIFA World Cup Special Bets fül alatt találod‹‹‹

A magyar fogadók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő 22bet nem aprózta el a spéci fogadásokat listázó piacát, ahol nem kevesebb, mint 68 különböző opcióban tűnik fel Ronaldo neve. Ezek közül az egyik, ami nagyon adta magát, hogy CR7 kezdi meg a gólgyártást - mivel a büntetőket is ő végzi el, ez simán benne lehet a pakliban -, a fénykorán túl lévő, egykori madridi társa, Pepe és az újabb generáció sztárvédője, Cancelo is besárgulnak.

Tudtad? Nem kevesebb, mint 551-szeres pénzt hozna, ha Portugália úgy nyer 2-1 arányban, hogy Cristiano Ronaldo szerzi az első gólt, a veterán bekk, Pepe és a Man City-ász Joao Cancelo pedig sárga lapot kap!

Ez csak egy a sok közül, de az alábbi táblázatban összeszedtünk még párat. Példának okáért 19-szeres megtérüléssel kecsegtet, ha CR7 rácáfol a kritikusaira és gól mellett kioszt egy asszisztot is. A 37 éves támadó fejjel is nagyon erős, így 161-szeres oddsért az is megfontolandó lehet, hogy bólint egyet Sommer kapujába, excsapattársa, Bruno Fernandes pedig a 16-oson kívülről köszön be. 

 

Ha Te is vevő vagy a hasonló típusú fogadásokra, akkor ne habozz, nézz szét a 22bet speciális piacán és szemezgess kedvedre.

{"headTitle":"Portugália-Svájc Special Bets","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-06 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália nyer 2-1 arányban, Cristiano Ronaldo szerzi az első gólt, Pepe és Joao Cancelo sárga lapot kap","odds":"551.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo Gólt Szerez Fejjel És Bruno Fernandes Gólt Szerez a Tizenhatoson Kívülről","odds":"161.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo Gólt Szerez És Gólpasszt ad","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT