Foci-vb 2022

Egy nagycsapat már csak kiesik... 80-szoros szorzó is van a marokkói csodára!

A spanyolok olyannyira nem tűntek verhetetlennek, hogy már a csoportkörben is megégtek. De vajon mit hoz a nyolcaddöntő?

A 2022-es katari világbajnokság csoportkörében az egyik kiemelkedő válogatott kétségkívül Marokkó volt. Az afrikai együttes 0-0-t játszott a 2018-as ezüstérmes horvátokkal, majd 2-0-ra verte az Oroszországban harmadik helyre befutó belgákat, végül pedig Kanadát kaszálta el 2-1-re. Walid Regragui legénységét az eredmények ellenére továbbra sem veszik túl komolyan a fogadóirodák, ezért érdemesnek láttuk a világranglista 22. helyét birtokló csapat szorzóira való kitekintést. 

Remek hír, hogy Sofyan Amrabat, Youssef En-Nesyri, Nayef Aguerd és Achraf Hakimi is pazar formában várja a folytatást, a csapatban pedig kiváló az összhang a támadószekció és a védelem között. Ne felejtsük azt sem, hogy Marokkó a 2018-as vb óta nem kapott ki tétmeccsen 90 perc alatt - mellesleg azon a tornán is szembe került a La Rojával, a meccs pedig 2-2-es végeredményt hozott.

Aki hisz Marokkó erejében, most még 100-szoros szorzóért pakolhatja végső győzelmét, de Hakimiék top 4-be jutása is 11-szeres pénzt fizet!

Persze nem tagadjuk, hogy a kedd délutáni meccs toronymagas favoritja Spanyolország, de azért a csoportkörben is látszott, hogy a komoly mezőnyfölény ellenére is fogható a csapat. Arról nem is beszélve, hogy továbbra sem volt egy nagy meglepetés sem a nyolcaddöntőkben és noha ez nem egy tudományos magyarázat, ilyen azért csak a legritkább esetekben fordul elő.

Az afrikaiak továbbjutása tehát komoly haszonnal kecsegtet, de vajon van annyi Hakimiékben, hogy Japánhoz hasonló csodát téve elkapják a La Roját? Apropó, japánok, ha lemásolná Marokkó a kék szamurájt és úgy nyerne, hogy a félidőben még hátrányban van, akkor 81-szeres pénzt vághatnánk zsebre. Az underdog továbbjutás közel 4-szeres szorzón fogadható, míg ha büntetőpárbajt követően lép a legjobb 8 közé, akkor közel 15-szörös megtérülésre számíthatunk.

{"headTitle":"Marokkó-Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-06 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marokkó továbbjut","odds":"3.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"},{"eventTitle":"Marokkó büntetőrúgásokkal jut tovább","odds":"14.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"},{"eventTitle":"Félidő/Vége - Spanyolország/Marokkó","odds":"80.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT