Foci-vb 2022

Erős tippet találtunk a Marokkó-Spanyolország nyolcaddöntőre

Marokkó remek focival jutott tovább a nyolcaddöntőbe és bizony akár a spanyolokat is meglephetik.

Embed from Getty Images

Marokkó csoportelsőként, a 2010-es világbajnok Spanyolország pedig csoport másodikként kvalifikálta magát a legjobb 16 csapat közé, ezzel együtt a fogadóirodáknál természetesen a hispán válogatott elég komoly esélyesnek számít.

Azért, hogy nem teljesen lefutott ez a párharc, azt jól mutatja, hogy a bukik 1.50 körüli átlagszorzóval hozták ki a spanyolok sikerét, azonban a fogadók elég gyorsan felverték ezt az oddsot 1.60 körüli értékre, ami a meccshez közeledve már ismét csökkenőben van. 

Csapathírek 

Marokkónak a vébé előtt nem sok esélyt adtak a továbbjutásra, hiszen a horvát és a belga válogatott személyében két olyan válogatottal került egy csoportba, amelyek a legutóbbi vb egyaránt érmet szereztek. Az afrikai alakulat azonban Belgium (és Kanada) legyőzésével borította a papírformát és végül csoportját megnyerve jutott be a legjobb 16 közé. 

Bár előzetesen lehetett azzal számolni, hogy egy topcsapat lesz az ellenfelük a továbbjutás esetén, végül pechükre kapták meg a spanyolokat, amely válogatott vitatott körülmények között bukta el a csoportgyőzelmet Japán ellen. Luis Enrique csapata ezzel együtt elég stabil formát mutatott ezen a vb-n idáig, ami pozitívum, mert ez a mostani spanyol válogatott igencsak fiatal. 

Hiányzók vagy eltiltottak egyik oldalon sincsenek.

[3370556] 2022-12-06 16:00:00 Marokkó - Spanyolországx

Mire érdemes fogadni? 

Marokkó csapatára már nem igazán lehet csak úgy legyinteni, hiszen hosszú idő óta Afrika egyik legerősebb válogatottjáról van szó, amelynek keretében javarészt Európában játszó légiósokat találunk. Az a válogatott, amely a PSG-ből, a Chelsea-ből, a Bayern Münchenből vagy éppen a Sevillából tud behívni játékosokat, az bizony komoly minőséget képvisel. 

Marokkó a vb-n elért sikereit remek taktikájának köszönheti, ugyanis tökéletesen használják ki az erősségeit akár a topcsapatok ellen is. A csapat remekül megszervezett védekezése biztos alapot ad, Ziyechek vezérletével pedig életveszélyes kontrákat tudnak játszani. Vélhetően a spanyol válogatott ellen sem lesz ez másképp, hiszen amit a spanyolok labdabirtoklásban leművelnek ezen a vb-n, az előrevetíti, hogy felborul majd a pálya. 


>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Hogy sikerül majd feltörni a Hakimi vezette marokkói védelmet, azt meglátjuk, mindenesetre nem írnánk le Marokkó csapatát, mert látunk a játékában potenciált a meglepetésre. A fogadóirodák egyébként egy kevésgólos meccset várnak, ami a spanyolok esetében közel sem ritka, de ha itt egy-két gól dönthet, akkor nem nem fogadnánk ilyesmire. Ugyanakkor azt látni, hogy az egyenes kieséses szakasz elérkeztével az igazán nagy csapatok szintet tudtak lépni, így hiába látunk fantáziát Marokkóban, meglepetésre azért nem sokat kockáztatnánk. 

Amire viszont szívesen fogadnánk ezen a meccsen, azok olyan fogadási opciók, amelyek meddő spanyol labdabirtoklási fölényt és az abból fakadó eseményeket vetítik előre. 

Fő tippünk erre a meccsre, hogy Marokkó legalább néggyel (háromnál a tét visszajár) több faultot követ el, mint Spanyolország. Az eddigi három meccsen 45 faultot követtek el, míg a spanyolok csak 27-et, és mivel azt várjuk, hogy javarészt a saját térfelükön 8-9 emberrel védekeznek majd, ez a hendikep nálunk bőven játszható.

Ami még nekünk tetszik erre a meccsre, az egy Marokkó-gól 1.85+ oddson, de egy VAR-ellenőrzés is megfontolandó 2.55-ös szorzón. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Marokkó - Spanyolország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-06 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szabálytalanságok - Marokkó -3 (AH)","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3370556] 2022-12-06 16:00:00 Marokkó - Spanyolországx;