EXKLUZÍV

Fogadnál a vb-re? 4000 forinttal segítünk az indulásban!

Vágj neki a világbajnokságon negyeddöntőinek egy 4000 forintos ingyenes fogadással!

Próbáld meg a szerencsédet a 4000 HUF ingyenes fogadással!

Már csak nyolc mérkőzés maradt hátra a 2022-es labdarúgó-világbajnokságból, a szerda-csütörtöki napokra beiktatott szünet után pénteken és szombaton már-már döntőnek beillő párharcokkal folytatódik a torna. 

Mint minden nagy versenysorozat, természetesen ez a rendhagyó vb is rengeteg meglepetést tartogat(ott), ami szurkolóként ugyan remek dolog, de fogadóként azért tud bosszúságot okozni. 

Most viszont egy remek hírrel szolgálhatunk, ugyanis a Hathárom és a Betfair közös akciójának keretén belül 4000 HUF értékű ingyenes fogadással kedveskedünk Nektek! Nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk a részleteket! 

 

🆓 A Hathárom és a Betfair közös exkluzív ajánlatának részletei🆓 

 

👉 Regisztrálj majd fizess be a Betfairre, és szerezz egy 4000 forint értékű ingyenes fogadást!
 

👉Az akcióban csak a hatharom.com linkjén keresztül újonnan regisztráló és befizető játékosok vehetnek részt. 
 

👉Küldd el a Betfairen regisztrált emailcímed (a Számlám menüpontra kattintva találod) 2022. december 9. 20:00-ig az info@hatharom.com címre. 
 

👉A 2022. december 9. 20:00 után beküldött azonosítók nem jogosítanak fel a 4000 forint értékű ingyenes fogadásra.
 

👉A Betfair a jogosultság ellenőrzése után a kvalifikált játékosok számláján 4000 forint értékű ingyenes fogadást ír jóvá. 
 

👉Kvalifikált játékosnak számít az, aki 2022. december 6. 19:00  és december 9. 20:00 között a hatharom.com linkjén keresztül regisztrál a betfairre, befizet valamekkora összeget (minimum összeg 2000 HUF) a számlájára, és elküldi a betfairen regisztrált emailcímét az info@hatharom.com címre.
 

👉Az ingyenes fogadást egy minimum 1.50 szorzójú fogadási eseményre lehet felhasználni a Betfairen.
 

👉Az ingyenes fogadás mellett a maximum 8000 forint értékű első befizetési bónusz is igénybe vehető bankkártyás befizetés esetén.

⚠️Az ajánlat ezen a linken keresztül érhető el ⚠️


ℹ️ Mit érdemes tudni a Betfairről?
 

A Betfair a világ egyik legrégebben alapított és legnagyobb játékosszámmal rendelkező fogadóirodája, amelyet az Egyesült Királyságból liszenszelnek. Azt nem tudjuk mondani, hogy kínálat terén van olyan jó fogadóiroda mint mondjuk a bet365, de megbízhatóságban, különleges piacokban bővelkedő platformról van szó, amely számos abszolút egyedi tulajdonsággal rendelkezik. 
 

 • A Betfair elérhető magyar nyelven is és rendelkezik mobilapplikációval.
   
 • A be- és kifizetéseket pedig bankkártyáról, bankszámláról vagy akár online tárcákról (skrill, neteller) is lebonyolíthatjuk. 
   
 • A Betfairen is van fogadáskészítő, ráadásul egy ÁLLANDÓ akció keretén belül biztosítással tudunk fogadásokat kötni ezzel a funkcióval. Ennek lényege, ha minimum négy választásból álló fogadáskészítős szelvény adunk játékba, de a szelvényünkről csak egy tipp megy el, akkor a Betfair visszatéríti a tétünket 4000 HUF összeghatárig. 
   
 • A vb ideje alatt napi rendszerességgel fogadhatsz mindenféle kockázat nélkül, köszönhetően a freebet bónusznak! Ez is egy állandó ajánlat, BL/EL-meccsekre, hétvégi PL-rangadókra szintén felkínálnak ingyenes fogadásokat. 
   
 • Minden Betfair-játékos rendszeresen kap 'szorzónövelő tokent' is, amit arra az eseményre és fogadásra használ fel, amire szeretne. 
   
 • És akkor ott van még a 8000 HUF értékű üdvözlő bónusz is, amelynek megforgatási feltételei egyáltalán nem lehetetlenek, részletesebben itt olvashatsz róla. 

 

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy a Betfair egy igazán jó fogadóiroda, ahol a szórakozni vágyó játékosok és a haladó sportfogadók egyaránt jól érezhetik magukat! Ha kedved kaptál a játékhoz, akkor ne habozz, használd ki ezt az alkalmat! 


Sok sikert és jó játékot mindenkinek!

   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

REGISZTRÁLOK