Átigazolás

Paparazzi fotók buktatták le Ronaldót? Ide igazolhat a vb után!

Bár Ronaldo most a vb-re koncentrál, elképzelhető, hogy a jövőjét illetően is alakulnak a dolgai.

Cristiano Ronaldo jelenleg Katarban készül a portugál válogatottal a Svájc elleni nyolcaddöntőre, de mint ismert, a luzitánok ötszörös aranylabdása jelenleg klubcsapat nélküli játékos, miután a Manchester United szerződést bontott vele egy nagy port kavart interjú miatt. 


⭐️A foci-vb legjobb sportfogadás bónuszai ⭐️


A manchesteri klubhoz vágott sértéseket figyelve nem biztos, hogy nem a szakítás volt Ronaldo célja az interjúval, mindenesetre most az a nagy kérdés, hogy a tavaszi idényt melyik csapatnak kezdi majd meg a klasszis. 

Cristiano Ronaldo februárban már 38 éves lesz, így leginkább az foglalkoztatja a rajongóit (és ellendrukkereit), hogy marad Európában netán átteszi a székhelyét Amerikába esetleg Ázsiába. 

CR7 és ügynöke még a vb elején kiadott egy közleményt, amelyben leszögezték, hogy jelenleg csak és kizárólag a portugál válogatott szereplése érdekli a támadót, ez a kérőket és klubcsapatokat nem tántorította el attól, hogy ajánlatokkal bombázzák.

Elsőként Szaúd-Arábiából az Al-Nassr csapatától érkezett egy állítólag 173 millió eurós ajánlat Ronaldo felé, ami már leírva is elképesztő össze, azonban ennek ellenére óriási meglepetés volna, ha CR7 elfogadna egy ilyen ajánlatot, hiszen a Manchester Uniteddel és épp az volt leginkább a baja, hogy nem elég versenyképes a csapat. 

Hogy hajlandó e még egy európai topcsapat együtt dolgozni Ronaldóval, az egyelőre nagy kérdés, azonban most ismét megjelent néhány pletyka, hogy a portugál klasszis esetleg hazatér. 

Fotó: dailystar.co.uk

A profi karrierjét a Sporting Lisszabonban kezdő Ronaldo soha nem titkolta, hogy szeretné még játszani a Sportingban, most pedig azért erősödtek fel ismét ezek a hangok, mert az angol sajtó lefülelte, amint Ronaldo néhány méregdrága sportkocsiját áttelepített Lisszabonba, amely néhány fotóval is illusztráltak. 

Hogy a kocsik hazatelepítésének lenne e bármi köze Ronaldo hazaigazolásához, azt nehéz innen megmondani, mindenesetre a fogadóirodák egyelőre nem számolnak reálisan azzal, hogy Ronaldo újra zöld-fehérben futballozna a tavasszal. 

Viszont azzal meg mi nem értünk egyet, hogy Ronaldo ezen a télen Szaúd-Arábia igazolna, így az erre kínált 1.50-es Unibet-szorzó véleményünk szerint erősen kerülendő. 

Az MLS már sokkal inkább reális forgatókönyvnek tűnik, erre az opcióra pedig kereken ötszörös szorzóért lehet fogadni, míg a Sporting és a Chelsea egyaránt 8-8-szoros oddsal kecsegtet. 

Portugália legközelebb kedden este Svájc ellen lép pályára a világbajnokság nyolcaddöntőjében, a fogadóirodák szerint pedig jó eséllyel pályázik a továbbjutásra. 

{"headTitle":"Cristiano Ronaldo klubja ekkor 2023.02.01","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Egy szaúdi csapat ","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bármelyik MLS-klub","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Sporting ","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Chelsea ","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Miért válaszd az Unibetet? 
✅ Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
✅ Fogadásépítő alkalmazás
✅ Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
✅ Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
✅ Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
✅ Élő képes közvetítések
✅  Magyar nyelvű felület és ügyfélszolgálat 
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<