Foci-vb 2022

71-, 651- és 1000-szeres tippötletek az Anglia-Szenegálra!

Vajon a szenegáliak meg tudják nehezíteni az esélyesebb angolok dolgát? Lássunk néhány vad ötletet a nyolcaddöntőre!

Szombathoz hasonlóan vasárnap is két nyolcaddöntős mérkőzést rendeznek a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon. A napi zárómeccsen Anglia és Szenegál feszül egymásnak, avagy a két nemzet közül valamely elbúcsúzik a tornától.

A fogadóirodákban az európai válogatott számít esélyesebbnek, az ütközetet pedig természetesen már részletesen körbejártuk. Mostani cikkünkben pár vad ötletet mutatunk meg, amelyeket népszerű partnerirodánk, a 22bet kínálatából mazsoláztunk ki!


>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

›››A fogadásokat a 22bet Sport/Labdarúgás/FIFA World Cup Special Bets fül alatt találod‹‹‹


A magyar fogadók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő 22bet ezen a meccsen sem hagy cserben minket, hiszen újfent kijött az olvasóink által is igencsak kedvelt speciális piacokkal! Partnerirodánk kínálatában, ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is temérdek vad ötletet találhatunk a kis oddstól egészen az 1000-szeresig!

Tudtad? 651-szeres pénzt hozna, ha Anglia nyerne, Harry Kane szerezné az első gólt és mindkét csapat több, mint 3 szögletet végezne el mindkét félidőben!

Noha a szigetországban egyre többen várják már a gólt a válogatott első számú sztárjától az idei világbajnokságon, vagyis Harry Kane-től, ám a Tottenham üdvöskéje eddig nem talált be, ugyanakkor már három gólpasszt is kiosztott, amivel vezeti a gólpasszt adók listáját.

Vagyis nem volna meglepő, ha ezúttal sem lőne gólt helyette viszont gólpasszt osztana ki, na meg az sem, ha ismét végez vinné azt a bravúrt, amit például Irán ellen megcsinált, avagy, hogy mind az első, mind a második félidőben gólpassz adott! Ha Szenegál ellen is hozza ezt Kane, akkor a feltett tétünk 71-szeresét nyerhetjük vissza partnerirodánktól, a 22bet-től!

Mindemellett gigantikus szorzón olyan opciók is elérhetők, mint a mindkét csapat gólt szerez, plusz mindkét csapat több, mint 5 szögletet végez el, továbbá mindkét csapat több, mint 3 lapot kap. Ha ez összejönne akkor egy ezresre egy milliót (!) nyerhetnénk, mivel ennek az opciónak a szorzója kereken 1000-szeres! 

Ha Te is vevő vagy a hasonló típusú fogadásokra, akkor ne habozz, nézz szét a 22bet speciális piacán és szemezgess kedvedre!

{"headTitle":"Anglia - Szenegál","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia nyer, Harry Kane szerzi az első gólt, mindkét csapat több mint 3 szögletet végez el mindkét félidőben","odds":"651.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Harry Kane mindkét félidőben gólpasszt ad","odds":"71.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + mindkét csapat több mint 5 szögletet kap + mindkét csapat több mint 3 lapot kap","odds":"1000.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}