Foci-vb 2022

101-szeres pénzt hozhat ez a Messi-tipp

Egy olyan nagy szorzós kombinált ötletet találtunk az argentin-ausztrálra, ami közel sem ördögtől való.

Szombaton elindul a katari világbajnokság lényegi része, hiszen immár a nyolcaddöntők következnek. 64/48 meccs már lement a tornán, tehát a találkozók zömén már túl vagyunk, az igazi izgalmak mégis csak most következnek! A válogatottaknak ugyanis már nincs tér a hibázásra, itt már nem babra megy a játék, aki kikap, az csomagolhat!

Joggal gondolhatjuk, hogy a nyomás így a favorit csapatokon van, míg az underdogok az esélytelenek nyugalmával focizhatnak, de ez azért nem teljesen így van. A csoportkörben letolt három meccsnek elégnek kéne lennie ahhoz, hogy a csapategység és a kémia meglegyen, tehát talán ebben a szakaszban nem látunk majd annyi meglepetést.

Tudtad? Lionel Messi 2 gólnál jár Katarban, összességében pedig 8-at számlál a vb-ken. A 10-es álomhatárt a történelem folyamán csak 13 játékos lépte át!

Természetesen a rivaldafény az argentin-ausztrál csörtén is a PSG sztárján lesz, aki eddig góljai ellenére azért nem volt 100 százalékosan meggyőző. A sorsolás mondjuk elég kedvező volt az Albicelestesnek, de most nem az esélyeket szeretnénk latolgatni, ezt már megtettük beharangozó anyagunkban.

›››A fogadásokat a 22bet Sport/Labdarúgás/FIFA World Cup Special Bets fül alatt találod‹‹‹

Most egy spéci tippötletre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amelyet a 22bet kínálatában szúrtunk ki. A magyar fogadók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő buki nem aprózta el, Messi neve több, mint 70 különböző fogadásban is feltűnik! Mi a Mexikó elleni Bolha-bombán felbuzdulva néztünk ki egyet a sok közül:

Tudtad? Nem kevesebb, mint 101-szeres pénzt hozna, ha Messi gólt szerez a 16-oson kívül, a Man City sztárja, Julian Alvarez pedig fejjel talál be az ausztrálok hálójába!

Ez persze csak egy a több száz opció közül, a kínálatban pedig csak a képzelet szab határt. Tegyük hozzá azt is, hogy ha bárki betalál távolról, akkor is 2.6-szoros szorzót foghatunk, márpedig komoly "tűzijátékra" van kilátás...

Ha Te is vevő vagy a hasonló típusú fogadásokra, akkor ne habozz, nézz szét a 22bet speciális piacán és szemezgess kedvedre.

{"headTitle":"Argentína-Ausztrália Special Bets","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-03 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Julian Alvarez gólt szerez fejjel + Messi gólt szerez a 16-oson kívülről","odds":"101.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz gól a 16-oson kívülről","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT