Foci-vb 2022

Haaland riválisa szállíthatja a nap egyik legjobb fogadását

A szerbek sztárcsatárának egyetlen kaput találó lövése elég egy 10 ezer forintos nyereményhez.

Pénteken az utolsó csoportkörös fordulókat rendezik a katari világbajnokságon, a nap egyik legizgalmasabb mérkőzését pedig Szerbia és Svájc vívja majd este nyolckor. A tét nem kicsi, hiszen amelyik csapat veszít, az biztosan utazhat haza, aki pedig nyer, az a nyolcaddöntőben folytathatja. 

Szerbia egyelőre meggyőzőbbnek tűnt a tornán, noha két meccs alatt mindössze 1 pontot tudott összekaparni, ráadásul Kamerun ellen kétgólos előnyt sikerült elherdálniuk. A szerbek támadójátéka viszont jóval veszélyesebbnek tűnik, mint a svájci, így érdekes lesz látni, hogy a védekezésben nagyon felkészült helvétek hogyan tudják feltartóztatni a szerb támadógépezetet. 

Aleksandar Mitrovics Kamerun ellen 7 kapura lövéssel próbálkozott és 1 gólt szerzett. 

A szerbek erre a vb-re egy remek kerettel érkeztek, amelyben szó szerint hemzsegnek a klasszis támadók. Vlahovics, Kosztics, Tadics, Jovics vagy Mitrovics nevét aligha kell bemutatni bárkinek, a Premier League góllövőlistájának negyedik helyén álló Mitrovics pedig több figyelmet is kaphat. 

Az biztos, hogy a Mitrovicsra a pénteki találkozón is kulcsszerep vár, de a Fulham parádés formában lévő játékosa  most extra pénzhez juttathatja a fogadókat. 

Az Unibet speciális napi ajánlatában  1.44-es odds helyett 20-szoros szorzón lehet fogadni arra, hogy Mitrovics legalább egyszer eltalálja a kaput. 

 

{"headTitle":"Szerbia - Svájc - Játékos kaput eltaláló lövések ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aleskandar Mitrovics 0.5 felett ","odds":"20.00","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=86849671&bid=19694","livebetLink":"","bookmaker":""}]}

Mit kell tudni az akcióról? 

 • Az ajánlat csak új játékosok számára elérhető.
 • A minimum/maximum tét 500 HUF / 1.25 EUR.
 • A maximális nyeremény a minimum/maximum tét 20-szorosa. Pl: 500Ft feltett tét esetén a nyeremény 10 000Ft.
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel.

Az ajánlat ugyan csak az új ügyfeleknek szól, ám  ez egy kiváló lehetőség, hogy a Te is csatlakozz az Unibethez
 

 • A 20-as szorzót erre a fogadásra úgy lehet igényelni, hogy a regisztráció elkészítésekor kiválasztod az ajánlatot.  (lsd fenti kép) 
   
 • Ha elkészültél a regisztrációval, utána fel kell töltened a számlád egyenlegét. A minimum befizetés összege 2700 HUF vagy ennek megfelelő más valuta. 
   
 • Ha megvan a befizetés, akkor a Szerbia-Svájc meccs tétlapjáról válaszd ki azt a fogadást, hogy Aleksandar Mitrovics  kaput eltaláló lövések száma 0.5 felett. 
   
 • Fogadj 500 HUF értékben, ha pedig a Fulham támadója legalább egyszer eltalálja a ketrecet, máris bezsebelted a 10. 000 forintot! 
   
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel vagyis szabadon rendelkezel felette. 

⚠️ Az akció ezen a linken keresztül érhető el!⚠️


Az Unibet oldalát nem igazán kell bemutatni, hiszen amellett, hogy a világ egyik legismertebb és legnagyobb játékosszámmal rendelkező termével van szó, idehaza Magyarországon is rendkívül népszerű. Könnyen kezelhető, magyar nyelvű felülettel, számos bónuszlehetőséggel és élő live streamekkel várja az Unibet a fogadni vágyókat. 

Az Unibet maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusza minden újonnan regisztrált játékosnak jár, a bónusz igénylését a regisztrációkor kell igényelni. Az ajánlat 100%-os befizetési bónusz, vagyis az első befizetésed összegével megegyező értékű bónuszpénzt adnak jóvá az egyenlegedhez. 

A bónusz kipörgetésére 30 nap áll a rendelkezésedre, ez idő alatt a befizetett összeg 6-szorosát kell meg megforgatni legalább fogadásonként 1.40-es szorzón. 

Kinek ajánljuk?  Hobbi fogadóknak és haladóknak egyaránt.

       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20.000 HUF üdvözlő bónusz

KÉREM A BÓNUSZT IS