Foci-vb 2022

A vb egyik legokosabb tippjével próbálunk nyerni a kanadai-marokkóin!

  • varin

10% esélyt adunk arra, hogy ez a tipp bukik, viszont a profit szép lehet.

     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Csütörtök délután az F jelű kvartettben is véget érnek a csoportküzdelmek, a már kiesett Kanada Marokkóval találkozik, míg papírforma szerint a horvát-belga egy ki-ki meccs lesz, az egyik sztárcsapat számára pedig dicstelen véget ér a torna. Mi most előbbi 90 perccel találkozunk, ide pedig a 20bet segítségével egy igencsak jó tippet találtunk.

Hiába a hatalmas kanadai fogadkozás, hogy a játékban remekül sikerült Belgium elleni meccset követően milyen sors vár majd a horvátokra, végül a realitás négy gól képben jött szembe Davieséknek. A kiadós vereség azt jelenti, Kanada minden bizonnyal nyeretlenül utolsó helyen zár a csoportban.

3854596

Noha kétségtelen, hogy az első vb-jére kijutó válogatott okozott szép perceket, az összeomlás és a védelmi problémák nagyon látványosak voltak a horvátok ellen, ez pedig egy ilyen csoportban már végképp nem fért bele.

Marokkó viszont remekelt Belgium ellen, a juharlevelesekkel ellentétben ez pedig pontokban is megmutatkozott. Ziyechék két meccs után még gólt sem kaptak, és bizony a papírforma szerint ez a széria kitarthat. Az afrikai csapat számára a döntetlen biztos továbbjutást és második pozíciót érne, míg egy esetleges győzelem esetén a csoportelsőség is összejöhet.

Mi azonban egyértelműen úgy gondolkozunk, hogy Marokkónak tökéletes eredmény lenne a remi, ez a fő prioritás jelenleg a gárdánál.


Tudtad?

 

A Draw No Bet, vagyis a nincs fogadás a döntetlenre (ha az ázsiai hendikepes piacokat nézed, akkor +0-s hendikep) az egyik leggyakoribb fogadási típus, amely szinte minden fogadóirodánál elérhető. Ezzel kiveszed a kimenetelek közül az x-et, vagyis ha egy meccs döntetlenre végződik a feltett téted visszakapod.

Viszont nagyon kevés fogadóirodánál tehetsz pénzt Hazai No Betre vagy Vendég No Betre, vagyis arra, hogy a pénzed akkor kapd vissza, ha az egyik csapat nyer. Vadiúj partnerirodánk, a     viszont ilyen bukméker, már csak ezért is megér regisztrálni!


A 20betnek köszönhetően pedig egy fifikás tippel szinte kockázatmentes fogadást is tudunk kötni, arra ugyanis vajmi kevés esélyt látunk, hogy itt Kanada nyer. Fogadásunk lényege, hogy marokkói siker esetén a feltett tétünket visszakapjuk, míg döntetlen kimenetelnél 1.82-szeres pénzt zsebelnénk be.

Ha most százalékosan ki kéne fejeznünk, mit gondolunk a meccsről, akkor valahol 10% körül lenne a kanadai győzelem, ami azt jelenti, ezzel a tippel igen nehéz lesz egy forintot is veszíteni.

 

Te mit gondolsz erről az ötletről?

{"headTitle":"Kanada-Marokkó","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-01 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marokkó nincs fogadás: Döntetlen","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"}]}
20bet