Foci-vb 2022

Van értelme bundáznia Spanyolországnak?

  • varin

Több nemzetközi híroldal is megpedzegette a lehetőséget, mely szerint Spanyolország szándékosan kikaphat Japántól.

325840

Mint arról a mérkőzés beharangozójában is írtunk, Spanyolország bár még nem jutott a legjobb 16 közé, valójában szinte lehetetlen a kiesése, hiszen ehhez japán és Costa Rica-i győzelem kellene az utolsó fordulóban, ami a cikk írásakor egy laza 203-szoros szorzóért fogadható a Bet365-ön. De lássuk, érdemes-e egyáltalán ilyesmit feltételezni a La Rojától vagy abszurd a gondolat, hogy bundázik egy csapat a vb-n.

3854589

Miért érné meg leadni a meccset?

Amennyiben Japán nyer, Németország csak akkor nem esik ki, ha 8 góllal veri Costa Ricát, ami persze nem teljesen lehetetlen, de nem is valószínű. Vagyis Moratáék rögtön egy veszélyes ellenfelet küldenének haza a Nationalelf személyében.

Az E-csoport 1. és 2. helyezettje az F-csoport legjobbjaival találkozik a nyolcaddöntőben, ám jelenleg nem lehet azt mondani, hogy a horvát-marokkói-belga trió között nagy különbség lenne, szinte mindegy, melyik csapattal randevúzik Spanyolország, noha a mérkőzésük idejében már meglesz a másik kvartett végeredménye, így lehet ezen is gondolkozni.

⭐️A foci-vb legjobb sportfogadás bónuszai ⭐️

Viszont a 2. hellyel az alsó ágra kerülne Spanyolország, vagyis oda, ahol vélhetően Brazília nem lesz. Így egy könnyebbnek tűnő nyolcaddöntő után vélhetően Portugália következne Luis Enrique fiainak, nem pedig Brazília, ami hatalmas különbség.

Van realitása a bundának egy világbajnokságon?

Noha láttunk már rangos tornán olyat, hogy két válogatott kigolyóz egy harmadikat (igaz, kedves svédek és dánok?), valójában semmi... A spanyol válogatottnál nem valószínű, hogy egyáltalán megfordul ez a lehetőség, Luis Enrique esetében nehéz ezt elképzelni, őt nem ebből a fából faragták. Lehet, hogy erőltetett indok, de azok után, hogy néhány napja volt az elhunyt kislányának születésnapja, tiszteletlen dolog lenne lefeküdni Japánnak.

Mindemellett ha a spanyolok világbajnokok akarnak lenni, előbb-utóbb lehet, hogy amúgy is le kellene győzniük Brazíliát, és bár jobban csengene egy 2. hely, mint egy negyeddöntős búcsú, a renoménak sem tenne jót a "lefekvés".

Bár rövidtávon biztosan megérné Spanyolországnak leadnia a 3 pontot, a német továbbjutás amúgy is a másik ágra sodorná a Nationalelfet, szóval ez sem valós ok. Így mi azon a véleményen vagyunk, hogy ez a teória megalapozatlan.

{"headTitle":"Így eshetne ki Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-01 20:00","footerTitle":"Eredő odds: 207.00","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Costa Rica-Németország - Costa Rica","odds":"23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Japán-Spanyolország - Japán","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3854589] 2022-12-01 20:00:00 Japán - Spanyolországx;
bet365