Foci-vb 2022

Ismét a tiki-takával nyernénk a spanyolok meccsén

  • gb1

A La Roja továbbjutási esélyei kiválók, de azért nem árt résen lenni a német-verő Japánnal szemben.

A katari vb előzetesen halálcsoportként titulált E-jelű négyese hű lett a ráaggatott jelzőhöz, hiszen úgy fordulunk az utolsó kanyarra, hogy még bárki továbbjuthat. Erre a top favorit az első perctől kezdve Spanyolország volt, amely viszont a németek elleni döntetlen miatt még nincs 100 százalékos biztonságban. Jól elszúrta a torna egyik legnagyobb meglepetésével kezdő Japán is, amely a klasszisokkal gyengébb Costa Rica elleni zakóval továbbjutás helyett könnyen lehet, hogy csütörtök este csomagolhat is.

3854589

325840

Csapathírek

A La Roja kiesési esélye mondjuk szinte egyenlő a nullával, de láttunk már nagyobb csodát is a futballtörténelemben. Az Enrique-legénység ha nem kap ki, akkor számolgatnia sem kell, ha viszont kikap és Costa Rica megveri Németországot, vagy netán a Nationalelf olyan arányú sikert arat, hogy megelőzi gólarányban, akkor kiesik. Van itt még valami, miszerint

ha a La Roja maga elé engedné Japánt egy minimális vereséggel és második helyen menne tovább, akkor elkerülhetné a brazilok ágát.

Ez persze aligha reális forgatókönyv, elméletben gyakran van ilyen a világbajnokságokon, de a megvalósulási esélye igencsak minimális. Japánnak mindenesetre nagyon kell teperni, hiszen hiába a németek feletti 2-1-es diadal, immár újabb három pontra lesz szüksége ahhoz, hogy a legjobb 16 közé jusson - feltéve, hogy a Nationalelf legyűri Costa Ricát.

Érdekesség, hogy a háromesélyes oddsok nagyon hasonlítanak az Asanóék bravúrsikerén látottakhoz, ahogy az sem rossz ómen, hogy a spanyolok utóbbi 6/4 vb-meccsén jött a "mindkét csapat szerez gólt" opció. További tény, hogy a La Roja utóbbi 12/7 vb- és Eb-meccse döntetlennel zárult, ebből 5-ször láthattunk 1-1-et!

[3854589] 2022-12-01 20:00:00 Japán - Spanyolországx

>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Mire érdemes fogadni?

A spanyol keret átlagban a negyedik legfiatalabb Katarban, míg a Japánok rendkívül tapasztaltak és négy éve is tovább mentek a csoportból. Az európai válogatottaknak nem túl kellemesebb ellenfél, emlékezzünk csak Oroszországban 2-0-ra is vezettek a nyolcaddöntőben Belgium ellen, de végül 3-2-re alulmaradtak.

Az adott felállásban Japánnak kitámadni felérne egy öngyilkossággal, ez tovább erősíti bennünk, hogy érdemes újfent a magas arányú spanyol labdabirtoklás felé húzni. Torresék Costa Rica ellen vb-csúcsot döntöttek 82 százalékkal, a line pedig itt lényegesen alacsonyabbra, 73.5-re lett belőve. Még a német ellen is 68 százalékkal indították az első félidőt - ez később kicsit lejjebb kúszott - tehát szerintünk érdemes lehet az overrel próbálkozni.

{"headTitle":"Japán-Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-30 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország labdabirtoklás - 73.5 fölött","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3854589] 2022-12-01 20:00:00 Japán - Spanyolországx;