Foci-vb 2022

Ki megy a pokolból a mennybe? - tipp a Costa Rica-Németországra

  • gb1

Az egyik legérdekesebb csoportban még bárki továbbjuthat, de immár a németek szekere áll jobban.

Ahogyan arról már a másik meccsel kapcsolatban is beszámoltunk, a katari világbajnokság E-csoportjának záróköre igazi csemegének ígérkezik. Mondjuk ez csak elméletben van így, papíron a német plusz spanyol győzelem-kombi is csak 1.55 körül fizet, de látva az eddigieket, lehet még egy utolsó csavar is ebben a kvartettben. Az biztos, hogy a Nationalelfnek győzelemre kell játszania, míg Costa Ricának a döntetlen is elég lehet, ha a La Roja veri a japánokat.

3854590

325840

Csapathírek

A németek szinte nyomtak egy ctrl-c/ctrl-v-t, hiszen csoportteljesítményük kísértetiesen hasonlít a 2018-as világbajnokságon mutatottakra. Oroszországban is egy meglepő zakóval kezdtek, majd a második meccs hajrájában tartották csak életben a továbbjutási esélyt, akkor viszont a pontot az i-re nem sikerült feltenni és kizúgtak egy Dél-Korea elleni zakóval. Most az utolsó kanyar azért könnyebbnek ígérkezik, főleg, hogy Costa Rica rendelkezik az egyik leggyengébb támadópotenciállal a vb-n - 

a Ticók eddig mindössze egy kaput eltaláló lövést jegyeztek, mondjuk abból rögtön győzelmet érő gól is lett.

A németek védelme márpedig lényegesen stabilabbak lettek úgy, hogy Süle bekerült középre, várhatóan ezen nem is változtat majd Hansi Flick. Érdekesség, hogy négy éve is a szélsővédő-poszt volt a csapat egyik fő gyengesége, ez pedig idén is így van, bár Raum képes jól teljesíteni, Kehrer helyére inkább Klostermann kéne, aki viszont még mindig nem 100 százalékos.

Sané és Füllkrug pályára küldése is óriásit dobott a csapaton, amely ki is harcolta az életben maradáshoz szükséges remit a rettegett La Roja ellen - előbbi szinte biztosan kezd majd, várhatóan Gnabry kárára, de a Werder későn érő csatára is garantáltan szerephez jut majd.

Ugyan gólja még nincs, de ahogy megjósoltuk, az egyik legnagyobb figyelem Musialát övezi, akihez szinte a fizika törvényeit meghazudtolva ragad a labda cselezés közben!

Costa Rica, ellenfeléhez hasonlóan, a sírból hozta vissza továbbjutási esélyeit, hiszen a spanyolok elleni 7-0 (0 kapuralövés és 18%-os labdabirtoklás) után mindenki azt várta, hogy majd a pofozógép szerepét tölti be. Erre rácáfolva borították az esélyeket Japán legyőzésével, de a 3 pont ellenére az a találkozó sem nekik állt, csak hát a focit gólra játsszák, ezt pedig a németeknek sem igen kell magyarázni.

[3854590] 2022-12-01 20:00:00 Costa Rica - Németországx

>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Mire érdemes fogadni?

A felek a 2006-os világbajnokságon találkoztak már, akkor 4-2-es német siker született, most azonban az adok-kapokra masszív, 2.55-szörös pénzt kínál a 22bet. A német-győzelem oddsa már az 1.10-et sem éri el, ami azt jelenti, hogy még egy +2.75-ös ázsiai hendivel megtámogatva is 1.88-szoros szorzón fogadhatunk Costa Ricára, ez pedig csak legalább 4 gólos zakónál úszna el.

Kulcskérdés lesz, hogy mikor sikerül megszerezni az első gólt a Nationalelfnek, amely egy korai találattal könnyen megroppanthatná ellenfelét. Azért azt se felejtsük, hogy az ellenfél kapujában a 3-szoros BL-győztes Keylor Navas áll majd, aki egy jobb napon azért bőven okozhat fejtörést, a kísérletekre viszont nincs ráhatása. Mi az előzetesek alapján egy gigahendit néztünk ki, mégpedig a kapura lövés piacon - Musialáék az eddigi két meccsen 35-ször tüzeltek, míg Costa Rica összesen 4-szer, így a még a 15.5-es határ sem tűnik irreálisnak.

{"headTitle":"Costa Rica-Németország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kapura lövés hendikep - Németország -15.5","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3854590] 2022-12-01 20:00:00 Costa Rica - Németországx;