Foci-vb 2022

Hülyeség itt jó meccset várni? - gólos tippek a szaúdi-mexikóira

Szaúd-Arábia egy győzelemmel továbbjut a csoportjából, de még Mexikónak is van matematikai esélye.

Ha valaki azt mondja a vébé előtt, hogy a Szaúd-Arábia-Mexikó harmadik körös csoportmérkőzésen még egyik csapatnak komoly esélye van a továbbjutásra, akkor szinte biztos, hogy mindenki a mexikói válogatottra gondolt. Csakhogy Szaúd-Arábia Argentína legyőzésével a vb-k történetének egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatta, ezzel a bravúrgyőzelemmel pedig megadta magának az esélyt a szenzációra. 

Szaúd Arábia továbbjut, ha

  • legyőzi Mexikót 
  • döntetlent játszik, de Argentína vereséget szenved Lengyelország ellen 

Mexikó továbbjut, ha 

  • legalább 1 góllal nyer, miközben Argentína kikap Lengyelországtól 
  • legalább 4 góllal nyer, miközben Argentína maximum döntetlen játszik 
  • legalább annyi góllal nyer, amennyivel Argentína legyőzi a lengyeleket 

 

Mexikónak is van még továbbjutási esélye, de a közép-amerikaiak számára inkább már csak matematikai az az esély, hiszen a lengyelekkel szemben négy, az argentinokkal szemben pedig három gól a hátrányuk a gólkülönbségek terén, mindezt úgy, hogy egyik csapatnak sem tudtak gólt rúgni. 

325824

Csapathírek 

Szaúd-Arábia soraiból még az első meccsen dőlt ki két alapember, amit aztán a lengyelek elleni találkozón még egy eltiltás is megfejelt, így az alapcsapatukhoz képest jelentős a hátrány. Viszont az arabok szemmel láthatóan fejlődni tudtak a vb ideje alatt, hiszen az argentinok ellen azért elég komoly szerencséjük volt, viszont a lengyelek ellen már egy modern, kulturált focit tudtak játszani, ha pedig belövik az első félidőben a büntetőt, ki tudja, milyen eredményt értek volna el. 

[3854577] 2022-11-30 20:00:00 Szaúd-Arábia - Mexikóx

Amíg SZA a vb egyik meglepetése, addig Mexikó a csalódása. Tata Martino együttese a selejtezőben egy rendkívül támadófelfogású focit játszott, sok rúgott góllal, itt a vb-n viszont szinte semmit nem láttunk eddig tőlük. Persze a lengyel és az argentin védelem nem említhető egy lapon a szaúdi védelemmel, így azért joggal gondolhatják úgy Lozanóék, hogy ennek a vb-nek még egyáltalán nincs vége. 
 

Mire érdemes fogadni? 

Klasszikus helyzet állt elő ebben a párharcban, hiszen mindkét csapatnak az életéért kell futnia, ugyanakkor fél szemmel figyelni kell a másik találkozó eredményére is. Ahogy a lengyel-argentinon, úgy itt is fennáll, hogy ki kell használni az 'élőzés' adta lehetőségeket, így mérkőzés előtt nem olyan egyszerű jól válogatni a tippek között. 

Bár Szaúd-Arábiának lenne miért óvatoskodnia ezen a meccsen, azért ne felejtsük el, hogy két hete még a mezőny egyik leggyengébb csapatának véltük őket, Mexikó pedig jóval többet tud annál, minthogy rúgott gól nélkül kullogjon haza. 

Ezen a meccsen nem az agyonhajszolt európai sztárok fognak szaladgálni a pályán, hanem két 'lelkes' nemzet képviselői próbálnak meg valami nagyot összehozni. Ebből a felállásból akár egy jó meccs is kisülhet, így mi itt a gólos fogadásokat preferelnánk. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Szaúd-Arábia - Mexikó ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-30 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen vagy mindkét csapat betalál - Igen ","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"},{"eventTitle":"Gólok száma 2.5 felett + mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"},{"eventTitle":"Legtöbb gólt hozó félidő - 2. félidő ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT
[3854577] 2022-11-30 20:00:00 Szaúd-Arábia - Mexikóx;