Érdekesség

Hiába az Adidas cáfolata, a bet365 inkább fizetett

Cristiano Ronaldo nem szerzett gólt, a buki jófejségének hála mégis nyert, aki rá fogadott.

Portugália Uruguay felett aratott 2-0-s győzelmével két kör után máris kivívta a továbbjutás a csoportból, így Cristiano Ronaldóék már készülhetnek is az egyenes kieséses szakaszra. A dél-amerikaiak elleni találkozó hőse Bruno Fernandes volt, aki két góljával kiérdemelte a mérkőzés legjobbja címet is. 

Aki látta a mérkőzést az tudja, hogy jó pár percig úgy tűnt, hogy a portugálok első gólját Cristiano Ronaldo szerezte, miután Bruno beadásába fejjel bele tudott érni. CR7 a gól után úgy őrült, mint aki az év gólját lőtte, aztán a mérkőzés után picit kelletlenül vette tudomásul, hogy végül a FIFA nem neki adta a gólt, miután úgy ítélték meg, hogy nem ért hozzá a beadáshoz. 

 

A mérkőzés után a portugál szövetség ugyan még kérdőre vonta a szervezőket az elvett gól miatt, végül a vb labdáját gyártó Adidas egy közleményben jelezte, hogy a labdába épített szuperérzékeny szenzorokból kinyert adatok alapján Bruno Fernandes rúgása után már senki nem ért a labdába. 

 

 

A Bet365 mégis kifizette a Ronaldo-gólt 

Cristiano Ronaldo tehát egyelőre maradt 1 gólon ezen a vb-n, ez pedig rengeteg fogadónak okozott bosszúságot, mivel a portugál szupersztár góljára szokás szerint rengeteg fogadás érkezett be. 

Bár a mérkőzés ideje alatt és közvetlen utána a bet365 vesztesként könyvelte el az Ronaldo-gólra érkező fogadásokat, egy olvasónktól kapott szelvény tanúsága szerint utólag mégis nyertesnek minősítették ezeket a fogadásokat. 

Ahogy a csatolt szelvényen is látható, a bet365 'jó szándéka' jeléül a nyereménynek megfelelő fogadási kreditet írt jóvá olvasónk számláján, amit ugyan készpénzben nem lehetett kivenni, de miután újra meglett forgatva, már szabadon felhasználhatóvá vált.

 

A bet365 a világ legnépszerűbb fogadóirodája 

Ez a húzás is csak ráerősít arra a tényre, hogy a bet365 a világ legnépszerűbb fogadóirodája a sportfogadók körében. A világ legnagyobb játékosbázisával rendelkező bukmékere nem csak az ilyen 'szolidális' húzásai miatt nyerte el a sportfogadók kegyeit, hanem mert amúgy is rengeteg olyan ajánlatot biztosít a játékosainak, ami sehol máshol nem érhető el. 

A világbajnokság ideje alatt például +25%-os nyereményfokozó akció érhető el a fogadóknak a nap legjobb mérkőzésére. Ezt azt jelenti, hogy ha a bet365 fogadáskészítőjével összeállítasz egy fogadási tippet, akkor a feladás előtt kérhetsz rá +25%-s nyereményt! 

Íme egy példa 

 

Játssz a bet365-ön és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! ℹ️🆓

 • ✅Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • ✅Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak. 
   
 • ✅Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • ✅Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • ✅Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • ✅A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen

      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT