Foci-vb 2022

276-szoros pénz pár Messi- és Lewa-góllal! Miért ne?

A szerdai nap slágermeccsén, azaz a lengyel-argentinon még bármi is lehet, mi pedig őrült tippeket néztünk ki.

Mint arról már a beharangozó anyagokban is beszámoltunk, a C-csoport zárófordulójára még mind a négy válogatottnak megmaradt az esélye a továbbjutásra, ennek megfelelően a kiesés szempontjából még a fő favoritok közé sorolt Argentína, valamint a csoportelső Lengyelország sincs biztonságban.

Érdekesség, hogy a spanyol-német csörtén már szembekerült két volt világbajnok, a lengyel-argentin párharcon pedig korunk két meghatározó csillaga néz farkasszemet!

Mindkét sztár komoly hullámvasúton ül eddig a vb-n - Lewa a Mexikó ellen kihagyott büntető után bűnbaknak érezhette magát, hogy aztán Szaúd-Arábiának meglője élete első vb-gólját és remek helyzetbe hozza vele csapatát. A lengyeleknek elég lehet a döntetlen is szerdán, Argentínának viszont menni kell az eredmény után - bizonyos forgatókönyveknél nekik is elég lehet a remi -, de vajon ismét Messi veszi a hátára a csapatot? A dél-amerikaik szentül hisznek benne, hallgasd meg, hogy hangzik egy hazai kommentátor Bolha-gólöröme. 


>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

›››A fogadásokat a 22bet Sport/Labdarúgás/FIFA World Cup Special Bets fül alatt találod‹‹‹

A választ tehát hamarosan megtudjuk az imént említett kérdésre, most pedig vessünk egy pillantást a magyar fogadók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő 22bet spéci fogadásokat listázó piacára. Itt nem kevesebb, mint 60 különböző opcióban tűnik fel Messi és több, mint 50-ben Lewandowski neve.

Tudtad? Nem kevesebb, mint 276-szoros pénzt hozna, ha megtáltosodnának a sztárok és Messi, valamint Lewa is mindkét félidőben betalálna!

Ez csak egy a sok közül, de az alábbi táblázatban összeszedtünk még párat. Példának okáért egy argentin kiesést eredményező fogadással akár 1000-szeres pénzt is kaszálhatunk. Ehhez az kéne, hogy Lengyelország nyer, Robert Lewandowski szerzi az első gólt és mindkét csapat több, mint 3 szögletet végez el mindkét félidőben.
 

Ha Te is vevő vagy a hasonló típusú fogadásokra, akkor ne habozz, nézz szét a 22bet speciális piacán és szemezgess kedvedre.

{"headTitle":"Lengyelország-Argentína","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-30 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat több, mint 4 laput eltaláló lövés","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Robert Lewandowski És Lionel Messi is szerez gólt mindkét félidőben","odds":"276.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lengyelország nyer, Robert Lewandowski szerzi az első gólt, mindkét csapat több mint 3 szögletet végez el mindkét félidőben","odds":"1000.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}