Foci-vb 2022

Cristiano Ronaldónak mi ennyire még sosem szurkoltunk - tuti tipp!

A portugál támadó egyetlen gyenge lövéssel is szép profitot hozhat a fogadóknak.

Kattints és használd ki ezt az ajánlatot!

Cristiano Ronaldo-góllal kezdődött meg Portugália számára a 2022-es labdarúgó-világbajnokság, de azért Ghána ellen a gála elmaradt. A luzitánok hétfő este Uruguayjal találkoznak, amely nehéz ellenfélnek ígérkezik, ám Cristiano Ronaldo és az Unibet közreműködésével nem is érdemes gondolkozni, mi is a jó tipp!

Az Unibet ugyanis a vb egyetlen csapat nélküli játékosára kínál EZEN A LINKEN KERESZTÜL 20-szoros oddsot új ügyfeleinek, ami kiemelkedően jó ajánlat, még a buki amúgy is remek lehetőségei közül is.

A 10 ezer forintos nyereményhez elég egyetlen kaput eltaláló lövés az ötszörös aranylabdástól, ami eléggé ajándékszagú.

Ronaldónak Ghána ellen 4 kísérlete is volt, ebből 2-szer kaput is talált, tehát az előző találkozón probléma nélkül zöldült volna ez a 20-szoros odds, amelyet egyébként promóció nélkül mindössze 1.38-szoros (!!!) szorzón tehetnénk meg.

Az ajánlat ugyan csak az új ügyfeleknek szól, ám ha ezidáig nem volt még számlád az Unibeten, ez egy kiváló lehetőség, hogy a vb egyik legjobb ajánlatát kihasználd!
 

 • A 20-as szorzót erre a fogadásra úgy lehet igényelni, hogy a regisztráció elkészítésekor kiválasztod az ajánlatot.  
   
 • Ha elkészültél a regisztrációval, utána fel kell töltened a számlád egyenlegét. A minimum befizetés összege 3500 HUF. 
   
 • Ha megvan a befizetés, akkor a Portugália-Uruguay meccs tétlapjáról válaszd ki azt a fogadást, hogy Cristiano Ronaldo kaput eltaláló lövések száma 0.5 felett. 
   
 • Fogadj 500 HUF értékben, ha pedig CR7 is úgy akarja, akkor zsebeld be a 10 ezer forintos nyereményt.
   
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel vagyis szabadon rendelkezel felette. 

 


⚠️ Az akció ezen a linken keresztül érhető el!⚠️


Az Unibet oldalát nem igazán kell bemutatni, hiszen amellett, hogy a világ egyik legismertebb és legnagyobb játékosszámmal rendelkező termével van szó, idehaza Magyarországon is rendkívül népszerű. Könnyen kezelhető, magyar nyelvű felülettel, számos bónuszlehetőséggel és élő live streamekkel várja az Unibet a fogadni vágyókat. 

Az Unibet maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusza minden újonnan regisztrált játékosnak jár, a bónusz igénylését a regisztrációkor kell igényelni. Az ajánlat 100%-os befizetési bónusz, vagyis az első befizetésed összegével megegyező értékű bónuszpénzt adnak jóvá az egyenlegedhez. 

A bónusz kipörgetésére 30 nap áll a rendelkezésedre, ez idő alatt a befizetett összeg 6-szorosát kell meg megforgatni legalább fogadásonként 1.40-es szorzón. 

Kinek ajánljuk?  Hobbi fogadóknak és haladóknak egyaránt.

       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20.000 HUF üdvözlő bónusz

KÉREM A BÓNUSZT
unibet