Foci-vb 2022

Neymar nélkül is jön az újabb brazil gála? - biztonsági tippjeink vannak

  • varin

Szerbia ellen gond nélkül lehetett volna közte 4. Most a legnagyobb sztár ugyan nem játszik, de így is nyerhet a Seleco.

A négy évvel ezelőtti brazil-szerb mérkőzés után egy másik csoportkörös találkozó is megismétlődik, a vb-favorit ezúttal Svájccal csap össze. Oroszországban 1-1-re végeztek a felek, ám ha csak az első körből indulunk ki, itt azért minden meglepetés lenne, ami nem dél-amerikai győzelem.

3854599

A csoportkör egyik legfontosabb híre mindenképpen Neymarhoz köthető, noha a PSG csillaga nem játékával hívta fel magára a figyelmet a nyitómeccsen. A támadó megsérült a szerbek elleni meccsen, amikor is az európai hátvédek rengetegszer szabálytalankodtak vele szemben, ám ő ezt meglepően higgadtan viselte. Végül azonban a bokája igen nagy dudorral végezte, emiatt nem is tudta végigjátszani a meccset, az utolsó perceket a kispadon sírva töltötte.

"A mai az egyik legnehezebb pillanat a teljes karrierem során, ráadásul már megint a vb-n" - utalt arra Neymar, hogy a 2014-es vb-elődöntőben is megsérült. "Megsérült a lábam és igen, fáj és nem néz ki jól. De muszáj élnem a lehetőséggel és visszatérnem, hogy segítsem csapattársaimat és az országomat" - mondta a 30 éves játékos.

Neymar tehát kidőlt, de Richarlison ott lesz a kezdőben, aki a szerbek ellen szépe ne is vitte a showműsort, különösen a második találat volt csodaszép az Tottenham támadójától. Mivel sikerült győzelemmel kezdenie a braziloknak, nincsenek is rákényszerítve, hogy Neymart bevessék a csoportkörben, nélküle is illene megoldania az első helyet Tité fiainak.


>>>🆕REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT🆕<<<


Ami Svájcot illeti, Embolóék Kamerun ellen igen szerényen futballoztak, bőven benne volt a meccsben az afrikai pontszerzés. Nagyon fel kell javulnia Svájcnak, különösen a szerbek elleni csoportdöntőre, de akár az is számíthat, hogy képesek lesznek-e csak egy góllal kikapni a braziloktól.

Renato Steffen továbbra is sérült, így rá nem számíthat Murat Yakin mester, máskülönben nagy változások nem várhatóak a helvéteknél.

Ha a legjobb tippeket keressük, akkor véleményem szerint, ez a Logibeten ingyenesen megtekinthető ötlet a leginkább izgalmas, méghozzá triplázós oddsért.

De érdemes lehet esetleg megnézni a 22bet lövéssel és gólokkal kapcsolatos piacait is. A svájciaknak egy, a szerbeknél gyengébb támadójátékuk van, így joggal gondolhatunk arra, hogy ahogyan a szomszédainkat, úgy a helvéteket is képesek lesznek megfojtani Thiago Silváék. Biztonság tippünk, az immár hagyományos ázsiai gólszámos 0.75 alatt, amelynél tétünk felét akkor is visszakapnánk, ha egy gólt szerezne Svájc.

És ami a lövéseket illeti, itt is érdemes a svájciak ellen fogadni. A 1.5-es szorzó parádésnak tűnik arra, hogy Yakin fiai nem találják el négyszer Allison kapuját (ez Kamerun ellen sem sikerült), míg a harmadik, biztonságosnak látszó tippünk egy egyszerű kaput eltaláló lövés hendikep.

{"headTitle":"Brazília-Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-28 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Svájc 0.75 gól alatt","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Svájc 3.5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Brazília -3.0 kaput eltaláló lövés","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3854599] 2022-11-28 17:00:00 Brazília - Svájcx;