Foci-vb 2022

Csúfos lehet a korai búcsú - tipp a spanyol-német csúcsmeccsre

  • gb1

A Japán ellen elszenvedett vereség miatt a kiesés szélére sodródott a Nationalelf, amely piszok nehéz 90 perc elé néz.

Az E-csoport csúcsmeccse már a csoportkör előtt is az egyik legjobban várt 90 perc volt, az első kör fejleményei után ez pláne így van. A németeknek ugyanis győzni kell, ha el akarják kerülni a kínos korai búcsút, amit már négy évvel korábban is megízleltek. A helyzetet bonyolítja, hogy ha Japán megveri Costa Ricát, akkor akár még Spanyolország is kieshet majd az utolsó körben, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen végtelen forgatókönyv lehetséges még, koncentráljunk most a vasárnap estére.

3854587

     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Csapathírek

Persze nehéz nem a számolgatásra fókuszálni, ugyanis például ha Costa Rica megverné Japánt, akkor a németeknek akár egy döntetlen is elég lehet a La Roja ellen (cikkünk vasárnap reggel íródott). Hansi Flick fogadkozik, hogy csapata rendelkezik a kellő minőséggel ahhoz, hogy legyűrje az Enrique-legénységet és ez ugyan vitathatatlan, azért az első körben látottak aligha nyugtatják meg szimpatizánsaikat. Japán ellen több, mint kétszer annyi lövést eresztettek el, de a pontatlanság és a védelmi hibák piszok nehéz helyzetbe hozták Musialaékat. 

Izgalmas meccsre van kilátás, hiszen a Nationalelf az utóbbi 17/16 meccsén betalált, az elmúlt 9/7 találkozóján pedig zöldült a BTS!

Mint azt már másik beharangozónkban is ecseteltük, a spanyolok első csoportmeccse soha nem látott dominanciát hozott. A labdatartásra építő tiki-taka 81%-os mezőnyfölényt eredményezett Costa Rica ellen, ám az utóbbi csapat, amely legalább 40%-ban birtokolta a spanyolok ellen a játékszert, az Németország volt. A La Roja mindenesetre félelmetesnek néz ki és csak azt a hibát kell elkerülnie, hogy felül a magas lóra, hiszen onnét lehet igazán nagyot esni. Enrique várhatóan nem is nagyon nyúl bele a kezdőbe, de miért is tenné, látva a sziporkázó első 90 percet.

[3854587] 2022-11-27 20:00:00 Spanyolország - Németországx

Mire érdemes fogadni?

Az előjelek nem túl jók a németek számára, akik az utóbbi 4/3 vb-meccsükön kikaptak, beszédes, hogy az azt megelőző 21-en jegyeztek 3 vereséget. Az egymás elleni összecsapások sem túl megnyugtatók a Nationalelf szempontjából, hiszen az utóbbi hétből csak egyet nyert meg a spanyolokkal szemben - sokan emlékezhetnek még legutóbbi találkozójukra is, amikor a La Roja 6-0-s világra szóló diadalt aratott a Nemzetek Ligájában. Noha ekkora arányú siker itt aligha lehet reális, úgy érezzük, hogy a bukik kicsit alábecsülték az Enrique-csapatot, mi pedig ezt próbáljuk kihasználni az alábbi, óvatosabb tippel.

{"headTitle":"Spanyolország-Németország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-27 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország nyeri valamelyik félidőt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3854587] 2022-11-27 20:00:00 Spanyolország - Németországx;