Sportfogadás

Ingyen 13 ezer forintot hozhat a spanyol-német

Az elmúlt hetekben akár napi többször kaptunk ingyenes fogadást anélkül, hogy egy forint is lett volna a számlánkon.

TLDR: A Betfair az egyetlen olyan fogadóiroda, ahol szinte minden héten fogadhatsz befizetés és kockázat nélkül.

Korábban már bemutattuk a Betfair spéci, 400 forintos ajánlatát és legnagyobb örömünkre a vb-n már sokadik alkalommal van ilyen lehetőség. Most a Spanyolország-Németország meccsre, amely könnyen lehet, hogy a Nationalelf korai búcsúját hozza majd.

Mi nem apróztuk el, miért is tennénk, az ingyen fogadás tökéletes lehetőség a vadabb ötletek megvalósítására - kombinkba vágtuk, hogy lesz piros lap, Torres újfent betalál, és hogy a spanyolok már a félidőben vezetnek majd. Nem tűnik annyira irreálisnak ez a szeló, ami ha zöldülne vasárnap este, számlánk bő 13 ezer forinttal gyarapodna.

 

Hogyan válsz jogosulttá:
 

  • Regisztrálj a Betfair irodához ezen a linken keresztül, ha pedig akarod, használd ki a 8000 forintos kezdő bónuszt.
     
  • Fizess be legalább egyszer egy bármekkora összeget, és ezzel később is jogosult leszel az ingyenes fogadásokra, nem kell újra befizetned többet.
     
  • Használd ki a Betfair folyamatos ingyenes fogadási lehetőségeit.
     
  • Az ajánlatot a Promóciók fül alatt tudod elfogadni, az ingyen 400 forintot pedig egy legalább 2 elemből álló, fogadásszerkesztős szelvényre teheted fel, ahogy a fenti példán is látható.

 

Még nincs számlám a Betfairen
 

Ebben az esetben regisztrálj egy számlát az alábbi linken keresztül és fizess be, amennyit szeretnél. Bankkártyás befizetés esetén 2000 forint a minimum, de a Betfair 100%-os bónusza miatt legalább 8000 forintot ajánlott.

Ha ez megtörtént, elvileg már jogosult is vagy a 400 forintos ingyenes fogadásra, amelyet a Promóciók fül alatt aktiválhatsz. 

 

Regisztrálok a Betfairre!

 

Már van számlám, de még nem fizettem be

Ebben az esetben elég csak befizetned a minimum összeget, esetleg igényelned a fenti bónuszt és máris kapod az ingyenes fogadásszerkesztős lehetőséget. Innentől pedig az összes további ilyen ajánlatra is jogosult leszel.

Már van számlám és be is fizettem valamikor

Ez a legkönnyebb helyzet, hiszen ekkor csak menj a Promóciók menüpontra és már fogadhatsz is kockázat és további befizetés nélkül, még akkor is, ha az egyenleged 0 forint.

betfair