Foci-vb 2022

Ez a pénteki nap egyetlen tényleg kihagyhatatlan tippje! - tuti az angol-amerikai meccsre

Harry Kane felépült, USA ellen pedig parádés meccse lehet a sztárcsatárnak. Mi pedig remekül kereshetünk vele!

Pénteken elkezdődik a világbajnokság második csoportköre, amelyet kiváló hangulatban várhat a torna egyik favoritja, Anglia. Az Irán elleni 6-2 után természetesen belelendültek az angol fanatikusok, nagyot álmodva a torna kapcsán. Este Gareth Soutgate fiai az Egyesült Államokkal találkoznak, vagyis egy igazán presztízs mérkőzés következik.

 

Kattints és használd ki ezt a remek ajánlatot!

 

Szerencsére Harry Kane is a kezdőbe van jelölve, noha sokáig kétséges volt a szereplése, márpedig ez azért fontos, mert a nap legerősebb tippjét a Tottenham támadójával kapcsolatban láthatjuk.

Az angol válogatott sztárjával ugyanis minden újonnan regisztráló játékos 20-szoros pénzt nyerhet, ehhez pedig csak két kaput eltaláló lövés kell.

Ez egy kihagyhatatlan tippnek számít, hiszen megemelt odds nélkül 2.33-ért kapnánk meg csupán ezt a piacot, vagyis közel tízszereződött a szorzó.

Az ajánlat ugyan csak az új ügyfeleknek szól, ám ha ezidáig nem volt még számlád az Unibeten, ez egy kiváló lehetőség, hogy a vb egyik legjobb ajánlatát kihasználd!
 

 • A 20-as szorzót erre a fogadásra úgy lehet igényelni, hogy a regisztráció elkészítésekor kiválasztod az ajánlatot.  
   
 • Ha elkészültél a regisztrációval, utána fel kell töltened a számlád egyenlegét. A minimum befizetés összege 3500 HUF. 
   
 • Ha megvan a befizetés, akkor a Anglia-USA meccs tétlapjáról válaszd ki azt a fogadás, hogy Kane kaput eltaláló lövések száma 1.5 felett. 
   
 • Fogadj 500 HUF értékben, ha pedig Harry Kane is úgy akarja, akkor zsebeld be a 10 ezer forintos nyereményt.
   
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel vagyis szabadon rendelkezel felette. 

 


⚠️ Az akció ezen a linken keresztül érhető el!⚠️


Az Unibet oldalát nem igazán kell bemutatni, hiszen amellett, hogy a világ egyik legismertebb és legnagyobb játékosszámmal rendelkező termével van szó, idehaza Magyarországon is rendkívül népszerű. Könnyen kezelhető, magyar nyelvű felülettel, számos bónuszlehetőséggel és élő live streamekkel várja az Unibet a fogadni vágyókat. 

Az Unibet maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusza minden újonnan regisztrált játékosnak jár, a bónusz igénylését a regisztrációkor kell igényelni. Az ajánlat 100%-os befizetési bónusz, vagyis az első befizetésed összegével megegyező értékű bónuszpénzt adnak jóvá az egyenlegedhez. 

A bónusz kipörgetésére 30 nap áll a rendelkezésedre, ez idő alatt a befizetett összeg 6-szorosát kell meg megforgatni legalább fogadásonként 1.40-es szorzón. 

Kinek ajánljuk?  Hobbi fogadóknak és haladóknak egyaránt.

       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20.000 HUF üdvözlő bónusz

KÉREM A BÓNUSZT
unibet