Foci-vb 2022

Így fogadhatsz befizetés és kockázat nélkül a Brazília-Szerbiára!

Partnerirodánknak köszönhetően befizetés és kockázat nélkül fogadhatunk a nap meccsére csütörtökön!

A Betfair a világ egyik legismertebb fogadóirodájának és legnagyobb márkanevének számít a szerencsejáték-iparban. A buki remek első befizetési bónusszal vár (8000 forintos befizetésre még 8000 forintot ad ajándékba), emellett van egy szenzációs fogadásszerkesztős, pénzvisszafizetéses ajánlata is, valamint

az egyetlen olyan fogadóiroda, ahol szinte minden héten fogadhatsz befizetés és kockázat nélkül!

Korábban már bemutattuk a Betfair spéci, 400 forintos ajánlatát, de nem árt elismételni, hiszen a Katar-Ecuador vb-nyitómeccsét követően a csütörtöki Brazília-Szerbia ütközetre is van ilyen lehetőség!

A cikk végén azt is kifejtjük, mit kell tenned, ha még nincs számlád és mit kell tenned, ha már van.

Hogyan válsz jogosulttá:

 

  • Regisztrálj a Betfair irodához ezen a linken keresztül, ha pedig akarod, használd ki a 8000 forintos kezdő bónuszt!
     
  • Fizess be legalább egyszer, bármekkora összeget, és ezzel később is jogosult leszel az ingyenes fogadásokra, nem kell újra befizetned többet!
     
  • Használd ki a Betfair folyamatos ingyenes fogadási lehetőségeit!
     
  • Az ajánlatot a Promóciók fül alatt tudod elfogadni, az ingyen 400 forintot pedig egy legalább 2 elemből álló, fogadásszerkesztős szelvényre teheted fel, mérkőzések előtti fogadásokra (ahogy az alábbi példán is láthatod). Fontos, hogy a szelvény megjátszása előtt az "Elérhető bónusz felhasználása" opciót be kell kapcsolni, ugyanis ez aktiválja az ingyenes fogadásodat! Ha mindent jól csináltál, akkor látni fogod, hogy az ingyenes fogadásod egyenlege 400 Ft-tal csökkent!

 

 

Még nincs számlám a Betfairen

Ebben az esetben regisztrálj egy számlát az alábbi linken keresztül és fizess be, amennyit szeretnél. Bankkártyás befizetés esetén 2000 forint a minimum, de a Betfair 100%-os bónusza miatt legalább 8000 forintot ajánlott!

Ha ez megtörtént, elvileg már jogosult is vagy a Brazília-Szerbia mérkőzésen a 400 forintos ingyenes fogadásra, amelyet a Promóciók fül alatt aktiválhatsz! 


   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Már van számlám, de még nem fizettem be

Ebben az esetben elég csak befizetned a minimum összeget, esetleg igényelned a fenti bónuszt és máris kapod az ingyenes fogadásszerkesztős lehetőséget. Innentől kezdve pedig az összes további ilyen ajánlatra is jogosult leszel!

Már van számlám és be is fizettem valamikor

Ez a legkönnyebb helyzet, hiszen ekkor csak menj a Promóciók menüpontra és már fogadhatsz is kockázat és további befizetés nélkül, még akkor is, ha az egyenleged 0 forint!

betfair