Foci-vb 2022

Bődületes bukások Messiék miatt, de volt, aki 1000-szeres pénzt nyert!

  • varin

Akadt olyan játékos, aki 1000-szeres oddson pakolta meg az Argentína-Szaúd-Arábia pontos végeredményét.

Mint arról mi is beszámoltunk, akár 300-szoros pénzt is nyerhetett az, aki esetleg megérezte, hogy félidei argentin vezetés után Szaúd-Arábia a vb legnagyobb meglepetését okozva fordít. Ugyan az Albiceleste esélyei még távolról sem tűntek el, jelentősen megnehezedett a dolguk csoportjukban. A szaúdiaknak óriási siker, a fogadóknak viszont hatalmas blama - legalábbis ez derül ki a Betfair jelentéséből.

A méltán népszerű brit fogadóiroda jelentése szerint rengeteg pénz áramlott be exchange oldalukon (vagyis ahol a játékosok egymás ellen fogadnak) a dél-amerikaiak sikerére, hiszen a teljes mérkőzés 1x2-es piacaira 400 millió font értékben helyeztek el tétet a játékosok, amelyből több, mint 3 millió például 1.02-es és 1.04-es oddsok között ment Messiék győzelmére...

A legnagyobb vesztes fogadás egy 160 ezer fontos szeló volt, vagyis emberünk 75 millió forintot bukott el a vb legnagyobb meglepetésén, míg a legnagyobb győztes 6 fontot tett az 1000-szeres szorzójú (!!!) pontos végeredményre. 

A csúnya sztoriknak persze nincs itt vége, a Mail jelentése szerint egy fogadó 100 ezer dollárt tett arra, hogy Argentína nyer és legalább 3 gól lesz, illetve ezen kívül is több hatszámjegyű "befizető" volt a fogadóirodáknál.

Ha pedig Betfair, szeretnénk felhívni a figyelmedet az alábbi cikkre, ugyanis a következő napokban szinte biztosan lesz rá mód, hogy befizetés és kockázat nélkül fogadjunk egy vb-meccsre ;)

 

 


Tudtad?
A Betfair állandó ajánlata arról szól, hogy ha a fogadásszerkesztőjével egy minimum 2.00-es szorzójú négyes kötést adunk játékba, de a szelvényünkről csak egyetlen választás lesz vesztes, akkor az iroda maximum 4.000 HUF értékben másnap megdob minket egy ingyenes fogadással. 

   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

KÉREM A BÓNUSZT